Pe o ulita din sat
YM
) niciun tag
4 comentarii
  voteaza (5 voturi)     

Brad, jud.Hunedoara | 10.12.2014
Fotograf: CrisMo Dorel loveste din nou!

Fotografie facuta de mine ieri 09.12.2014 ora 14:12 in loc.Brad, jud.Hunedoara, in cartierul Poienita, la intersectia dintre str.Plaiuri si str.Randunelelor, in care se observa o autoutilitara a serviciului local de salubritate Retim impotmolita in canalul rezultat din cauza necompactarii umpluturii in straturi uniforme si succesive conform cerintelor proiectului la pozarea conductei de PVC din cadrul Contractului „HD-CL 6 Reabilitarea si extinderea aductiunilor si retelei de distributie a apei si a retelei de canalizare din Brad”, proiect cofinantat de UE prin Ministerul Mediului, POS Mediu, In mod similar nici autospecialele de pompieri sau salvare nu vor putea interveni in cazul unor solicitari facute de localnici. De asemenea, din cauza neluarii de catre constructor a masurii de indepartare in totalitate de pe platforma drumului a pamantului rezultat din excavari, pe majoritatea strazilor afectate de lucrari s-a format la ora actuala un strat gros de noroi prin care suntem nevoiti sa ne trimitem zilnic copiii la scoala, sa mergem la locurile noastre de munca sau oriunde este nevoie sa ne deplasam.


 • +3 (3 voturi)    
  La fel si aici! (Miercuri, 10 decembrie 2014, 13:00)

  hot news [utilizator]

  Foarte buna semnalarea!
  Daca nu se vedeau dealuril in departare, puteam jura ca imaginea este de aici, de la Campul Pipera de exemplu.
  Si acolo utilitareale au amri probleme sa treaca, chia si pe vreme uscate, darmite cand ploua / ninge. pentru ca "strada" din cartierul rezidential, ce in urma cu zece ani era terene agricol, este foarte ingusta! La fel ca in imagine, gardurile sunt la strada, fara retragere, zona de "trotuar" este foarte ingusta. O autoutilitara de pomiperi sau alt camion mare incape foarte greu, autitrusimele au problema in atrece unul pe linga altul, iar INTRAREA in curte cere indemanare, trebuie sa virezi la 90 de grade practic pe loc. Nu exista canalizare, dar ar fi si greu de tras utilitati pe o "strada" asa de ingusta! la fel, utilajele normale de asfaltare nu au cum sa incapa ... dar deh, nimeni nu a vrut sa renute la 1,50m m din proprietate ca sa se poata trasa o strada ADEVARATA!
 • +1 (1 vot)    
  strada asfaltata? (Joi, 11 decembrie 2014, 11:37)

  Alex [anonim]

  Din descrierea ta inteleg ca strada e asfaltata ("...s-a format la ora actuala un strat gros de noroi..."), dar din poza nu-mi pot da seama. Poti sa ma lamuresti?
  • +1 (1 vot)    
   nu, neaparat asfaltata (Vineri, 12 decembrie 2014, 13:01)

   veninusrl [utilizator] i-a raspuns lui Alex

   Se poate intelege ca strada/drumul respectiv a avut o anumita intretinere; putea fi o strada pavata sau drum pietruit, nu neaparat asfaltat.
 • 0 (0 voturi)    
  Un anume scriitor mai vechi a spus ca... (Marţi, 6 ianuarie 2015, 21:00)

  mcris [utilizator]

  Tara sunt oamenii ei...