Donez tricouri ...
YM
) niciun tag
6 comentarii
  voteaza (6 voturi)     

Oriunde in tara... | 27.01.2012
Fotograf: geosoft Donez tricouri ....

Donez tricouri, dar nu gasesc amatori...


 • -1 (1 vot)    
  misto! (Vineri, 27 ianuarie 2012, 18:43)

  zaboo [utilizator]

  dar tare mi-e teama ca o sa le ia unu' ca sa incerce sa le vanda =)) =)) ca asa e in Romania
  • +1 (5 voturi)    
   serios? (Vineri, 27 ianuarie 2012, 20:48)

   t [anonim] i-a raspuns lui zaboo

   chiar ti-e teama? scuza-ma, ce fel de Romanie si ce fel de români cunosti tu?

   @ geosoft: spre deosebire de zaboo, mie nu mi se pare ca ar fi un tricou "misto", ci o imagine "la misto". destul de multi dintre cei care primesc ajutoare sociale chiar sînt oameni nevoiasi, care adesea nu au ce pune pe masa si carora adesea le intoarcem spatele pentru ca put deoarece, spre deosebire de noi, ei nu au baie cu apa clada in casa. asadar ce ai vrut sa faci cu aceasta imagine in afara de o gluma grosolana? ce ai vrut sa zici in afara de faptul ca rîzi de niste necajiti? chiar crezi ca acest tricou ar fi imbracat de catre un fost maistru in uzinele comuniste, acum in vîrsta de 55 de ani, pe care nu-l mai angajeaza nimeni si care, in nevoie fiind, primeste ajutor social? chiar crezi ca cei care primesc ajutoare sociale pe buna dreptate si-ar exhiba cu lejeritate rusinea de a fi asistati?

   @ all: daca cunoasteti asistati sociali care triseaza si primesc ajutoarele pe nedrept, solutia nu este nici sa-i batjocoriti pe toti asistatii, nici sa-i injurati pe politicieni, ci pur si simplu sa dati dovada de atitudine civica denuntînd frauda la inspectoratele judetene de politie (atentie insa: trebuie sa fiti siguri ca frauda e reala; in cazul in care frauda e doar inchipuita, puteti fi acuzati de denunt calomnios, ceea ce e o infractiune).

   info suplimentare in diverse ghiduri anticoruptie:

   http://www.romaniacurata.ro/iii-cum-se-depune-o-sesizare-penala-plangere-si-sau-denunt-1041.htm

   http://www.transparency.org.ro/publicatii/publicatiiti/2006/GhidACJustitie.pdf

   http://www.mai.gov.ro/Documente/Utile/Ghid%20anticoruptie.pdf
   • 0 (2 voturi)    
    Foarte serios (Vineri, 27 ianuarie 2012, 22:34)

    x [anonim] i-a raspuns lui t

    1. Ce logica este, in opinia ta, ca unii primitori de ajutor social sint "chiar nevoiasi" (mai nevoiasi decit altii) si faptul ca toti acestia primesc ajutor social?
    2. Ideea de baza pentru munca fata de sociatete a plecat, obiectiv, de la realitatea ca suficient de multi dintre primitori inca mai pot munci.
    Si cum nu putini dintre ei afirma ca nu cer de pomana, atunci ce anormalitate este ca sa raspunzi social la ajutorul social printro munca sociala?
    • +2 (4 voturi)    
     raspuns (Vineri, 27 ianuarie 2012, 23:23)

     t [anonim] i-a raspuns lui x

     1. din nefericire, in societatea nostra, multa vreme au beneficiat de ajutoare sociale nu doar nevoiasii, ci si o seama de smecheri. in urma reanalizei dosarelor asistatilor socociali in ultimele 18 luni, lucrurile s-au mai indreptat. insa tinînd cont de faptul ca obiceiurile vechi nu se schimba peste noapte, ar fi irealist sa credem ca toti cei implicati in alcatuirea dosarelor (fie ca beneficiari directi, fie ca functionari) s-au lecuit de "descurcareala" si ca, in prezent, toti asistatii chiar sînt nevoiasi.
     2. nu am sustinut nicaieri ca asistatii ar trebui sa fie exclusi de munca; am zis doar ca nu trebuie sa-i batjocorim sau sa-i abuzam in orice fel.
 • +1 (1 vot)    
  desteapta treaba... (Sâmbătă, 28 ianuarie 2012, 15:52)

  octav [anonim]

  si cine ar fi dispus sa iasa la dezapezire in tricou?!....
  • +2 (2 voturi)    
   Evident, (Luni, 30 ianuarie 2012, 8:24)

   Gruia [anonim] i-a raspuns lui octav

   este un tricou care se imbraca peste jaketa cu puf de pinguin a asistatului social. As prefera sa fie un asistat social "De Luxe", respectiv un asa-zis "revolutionar".