Se ridica masini pe Aleea Compozitorilor
YM
) niciun tag
5 comentarii
  voteaza (3 voturi)     

Bucuresti, Aleea Compozitorilor | 20.12.2011
Fotograf: BM Se ridica masini pe Aleea Compozitorilor

History: 1. Cetatean suparat pe vecinii care parcheaza in fata locului sau de la ADP 2. Reclamatie 3. Se monteaza stalpi de oprirea interzisa 4. Se ridica masini 5. Vecinii pagubiti cu cateva mii bune


 • +3 (3 voturi)    
  foarte frumos (Marţi, 20 decembrie 2011, 19:54)

  leeloo2 [utilizator]

  Ala nu e un loc unde sa opresti ca sa nu mai poata circula nimeni.
 • +3 (3 voturi)    
  Ce bine-mi pare ca le ridica !!! (Marţi, 20 decembrie 2011, 23:39)

  Frankie [utilizator]

  Toti sunt nervosi ca li se ridica masina si dau vina ca nu sunt locuri de parcare. Pai daca tu STII ca nu sunt locuri de parcare, de ce naibi mai vii cu masina acolo unde NU sunt locuri de parcare ???? Nu puteai sa vii pe jos ? Ca doar nu te-a facut mamica ta pe bancheta din spate.....
  • -1 (1 vot)    
   e in fata blocului (Vineri, 23 decembrie 2011, 11:01)

   BM [anonim] i-a raspuns lui Frankie

   Nu te supara, dar cand asta se intampla in fata blocului, nu pe un bulevard sau artera principala, e o problema. Doar stii cat de putine locuri de parcare sunt intre blocuri. Nu cred ca masina din imagine, incurca intr-un fel circulatia sau era o problema de siguranta publica. Mi se pare un abuz sa vina 3-4-5 masini odata sa-ti ridice toate masinile din fata blocului.
   • -1 (1 vot)    
    De acord! (Luni, 26 decembrie 2011, 8:57)

    Cristian Ioan [anonim] i-a raspuns lui BM

    Frakine are perfecta dreptate, in general.
    Dar Nu si in acest caz concret, cand da, este un abuz!
    Tocmia ca aici era - pina sa se minteze indicatoarele de interzis - parcarea din fata blocului, deci se stia ca ESTE VOIE sa parchezi!
    In centru, pe bluevarde, este cu totul alta situatie. Dar aici este blocul unde locuiesc proprietarii autoturismelo, unde vrei sa le lase? Deci aici Nu se poate aplica recomandarea de bun-simt "daca stii ca este aglomerat si nu sunt locuri de parcare, vii pe jos!"
 • -1 (1 vot)    
  nu inteleg (Luni, 26 decembrie 2011, 22:47)

  ochiu [anonim]

  eu nu inteleg care e rolul aluia cu blugii in vine, care sta si se holbeaza... nu are ce face acasa sau cum? se aduna ca la urs si se holbeaza. tipic romanesc.