Sighisoara
YM
) niciun tag
3 comentarii
  voteaza (2 voturi)     

Sighisoara | 04.11.2011
Fotograf: fdan Sighisoara (2)

Sighisoara noaptea (2)


 • +2 (4 voturi)    
  superb! fantastic! (Sâmbătă, 5 noiembrie 2011, 6:29)

  Cristian Ioan [anonim]

  Imaginea este superba, dar este mai mult meritul ... subiectului, Cetatea Sighisoara, decat al autorului, care nu a facut decat sa redea corect ce se vede ... Un plus si pentu autoritatile ce asigura iluminarea zidurilor!
  Balansul culorilor este bun - ceatea e alba, iar iluminatul stradal in oras galben, asa cum arata in realitate. Si expunerea este corecta - unele aparate automate nu pricep ca este o fotografie de noapte si incearca sa "corecteze"luminozitatea, amplificand exagerat si transformad bezna noptii intr-un neplacut cenusiu verzui, dar aici este redat tocmia bine!
  Bravo!
 • +1 (3 voturi)    
  ai dreptate (Sâmbătă, 5 noiembrie 2011, 22:20)

  catalin [anonim]

  ai dreptate cristiane. Fdan n-are niciun merit. Dumneta ai punctat cu inalta pricepere aspectul. El a facut o fotografie care crede ca ne va place. Si ne-a placut. Si-i multumim
 • +1 (1 vot)    
  Transilvania ! Mereu ... istorie... (Sâmbătă, 5 noiembrie 2011, 22:47)

  calinsab [utilizator]

  Transilvania ! E mereu aceeasi, mereu deosebita, ... mereu veche , mereu moderna totusi, ... mereu magnifica,... mereu altfel decat alte zone din tara ( fara suparare) mereu deosebita, mereu impresionanta, ... mereu transmite un mesaj de cultura, ... mereu occidentala, ... mereu serioasa !! mereu surprinzatoare !!!

  O fotografie reusita ! Felicitari fotografului !