Classic Unlimited
Concert Classic Unlimited Sibiu
Foto: Fapte
Parteneriat Media

Final de Classic Unlimited 2021: 9 concerte, peste 1.000 de participanți și doi urși adoptați

de Smile Media
Marţi, 28 Sept 2021 Classic Unlimited
Cea de-a cincea ediție a turneului Classic Unlimited s-a încheiat duminică, 26 septembrie, cu recitalul susținut de pianistul Bogdan Vaida la Timișoara, în centrul cultural Faber. Pe parcursul celor patru săptămâni de turneu, peste 1.000 de persoane au luat parte la cele nouă concerte care s-au desfășurat în Jibou, Târgu Mureș, Brașov, Zărnești, Suceava, Iași, Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara.
Classic Unlimited la Carturesti
Foto: Fapte

webPR: Turneul Classic Unlimited 2021 începe în acest weekend la Jibou și Târgu Mureș

de Smile Media
Sâmbătă, 28 Aug 2021 Classic Unlimited
A cincea ediție a turneului Classic Unlimited debutează în acest weekend cu două concerte. Primul dintre ele va avea loc sâmbătă, 28 august, în Grădina Botanică "Vasile Fati" din Jibou, iar cel de-al doilea duminică, 29 august, la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș.
Bogdan Vaida
Foto: Fapte

webPR: Classic Unlimited 2021: Concerte de pian pentru urși și alți iubitori de muzică clasică

de Smile Media
Marţi, 27 Iul 2021 Classic Unlimited
Sanctuarul de urși Libearty din Zărnești și alte opt locuri speciale din țară se vor transforma, în perioada 25 august-26 septembrie, în săli de concerte pentru a găzdui cea de-a cincea ediție a turneului național Classic Unlimited, susținut de pianistul Bogdan Vaida.
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by