Dezbatere Gripa
Foto: Hotnews
Informare realizata si cu sprijinul INSP

VIDEO Cum ne protejam impotriva gripei sezoniere? ​

de HotNews.ro
Marţi, 15 Nov 2011 Stop gripa - Ce este gripa
Conf. Dr. Monica Luminos,  Prof. Florin Mihaltan si Dr.Adriana Pistol au discutat pe tema "Cum ne protejam impotriva gripei sezoniere?“. In cadrul dezbaterii, medicii au raspuns intrebarilor postate luni de cititori. Vezi in articol principalele idei si inregistrarea video a dezbaterii.
Informare realizata si cu sprijinul INSP

Cum ne protejam impotriva gripei sezoniere?

de HotNews.ro
Conf. Dr. Monica Luminos,  Prof. Florin Mihaltan si Dr.Adriana Pistol dezbat pe tema "Cum ne protejam impotriva gripei sezoniere?“. Posteaza intrebari prin intermediul comentariilor pana la ora 17.00, iar cei trei medici  vor raspunde la intrebarile trimise de cititori in cadrul unei dezbateri. Inregistrarea video a dezbaterii va fi postata pe HotNews.ro marti, la ora 14.00.
  • Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la sfarsitul articolului
  • Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana
Informare: Cum ne protejam impotriva gripei sezoniere (realizata si cu sprijinul INSP)

Gripa la copii - copiii sunt considerati “transmitatorii eficienti” ai gripei

de HotNews.ro HotNews.ro
Miercuri, 19 Oct 2011 Stop gripa - Ce este gripa
Gripa este o boala extrem de contagioasa care poate imbolnavi pe oricine si care poate atinge proportii epidemice. Deseori, copiii din gradinite si scoli primare raspandesc virusul in familie si in comunitate fiind transmitatori eficienti ai virusurilor gripale. De regula, copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 9 ani manifesta cele mai ridicate rate de infectie si imbolnavire cu virus gripal.
Informare: Cum ne protejam impotriva gripei sezoniere (realizata si cu sprijinul INSP)

Gripa sau raceala?

de HotNews.ro HotNews.ro
Miercuri, 12 Oct 2011 Stop gripa - Ce este gripa
Gripa este o boala extrem de contagioasa care poate imbolnavi pe oricine si care poate atinge proportii epidemice. In regiunile temperate, epidemiile de gripa apar in fiecare an in lunile de toamna si de iarna. Virusurile gripale sunt foarte contagioase si se transmit usor de la o persoana la alta prin picaturile proiectate in aer prin tuse si stranut. Virusul se poate raspandi si prin strangerea mainilor sau prin atingerea suprafetelor contaminate cu virusul respectiv, explica Conferentiar Dr. Monica Luminos - medic pediatru, specialist boli infectioase la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals.

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by