Articole scrise de www.FINANCIARUL.ro


1 - 10 din 10 rezultate
1.Milioane de euro pentru "baietii destepti" din Regiunea Nord-Est "Se duce la vale" ALTEX-ul lui Ostahie? Casuneanu: 4,7 miliarde ROL pe zi. "Regele asfaltului" nu se dezminte. Profit cat mai mic la firmele lui Porumboiu. 55 milioane RON "dintr-un foc" pentru Danut Prisecariu. Carnea lui Neculai Apostol a avut cautare, jurnalul - nu prea!
2.Pasajul "Octav Bancila" a fost dat uitarii de sefii Primariei Iasi Un proiect pentru care s-au alocat deja 7 miliarde ROL nu a primit acordul de mediu deoarece reprezentantii municipalitatii nu au depus documentatia solicitata de Agentia pentru Protectia Mediului. Directorul tehnic si directorul de investitii din cadrul Primariei Iasi nici nu stiau ca s-a solicitat acordul de mediu!
3.Bacaul darama stadionul pentru un "City Center" Primaria Bacau cauta un investitor caruia sa "ii puna in brate" un teren central de 4,52 hectare si un proiect imobiliar de 150 milioane de euro. Concesionarea terenului pe care se afla actualul stadion este calificata de unul din consilierii locali drept "cea mai mare teapa imobiliara".
4.Ghid ISO 9001 si Ghid ISO 14001 Ghidul practic privind certificarea ISO 9001:2000 reprezinta un studiu de caz privind proiectarea unui sistem de management al calitatii pentru o firma cu profil de productie/ servicii/ constructii. Ghidul practic privind certificarea ISO 14001 reprezinta un studiu de caz privind proiectarea unui sistem de management de mediu.
5.GHID practic privind certificarea ISO 9001 GHIDUL PRACTIC PRIVIND CERTIFICAREA ISO 9001:2000 reprezinta un studiu de caz privind proiectarea unui sistem de management al calitatii pentru o firma cu profil de productie/servicii.GHIDUL contine modele de proceduri si documente care pot fi aplicate in sisteme de management al calitatii din organizatii cu diverse domenii de activitate.
6.Cat "fura" ROMTELECOM prin taxarea la minut? Apogeul "furtului" ROMTELECOM a fost atins in anul 2004, cand abonatii au platit lunar 430 milioane minute, fara sa le vorbeasca. In bugetul ROMTELECOM, aceasta a insemnat un "plus" lunar de 467,625 miliarde ROL. In 2005 si 2006, concurenta a redus "furtul" ROMTELECOM la 6,99 milioane euro, respectiv 4,9 milioane euro.
7."Iulius Group" lasa Iasul "sa inoate pe uscat" Firma celui mai "instarit" dintre ieseni (conform Top 300), Iulian Dascalu, se ascunde dupa deget atunci cand este intrebata de lucrarile la noul strand. Potrivit proiectului initial, baza nautica ar trebui sa fie data in exploatare la sfarsitul lunii iulie sau inceputul lui august, insa strandul este departe de faza finalizarii.
8.Se cauta executant pentru un contract de 9.500.000 euro Ofertantii trebuie sa inregistreze o cifra de afaceri medie pe ultimii trei ani (2004, 2005, 2006) de minim 8.000.000 euro. Aspirantii la acest contract trebuie sa dovedeasca finalizarea cu succes a unuia sau a doua proiecte "de natura si complexitate similara", cu o valoare cumulata de minim valoarea ofertata.
9.Nu ne mai trageti pe dreapta! Primaria Iasi intentioneaza sa construiasca o parcare de 6 milioane euro, cu 300 de locuri suprapuse pe 5 niveluri, aceasta urmand sa fie prima parcare computerizata din tara.
10.Finantari nerambursabile de 90% pentru implementarea sistemului de management al calitatii "Programul privind cresterea competitivitatii IMM-urilor prin implementarea si certificarea sistemelor calitatii" a primit un buget de 1.200.000 RON. Deschiderea sesiunii de inscriere a dosarelor este programata pentru data de 10 aprilie.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by