Articole scrise de webPR


1 - 5 din 5 rezultate
1.webPR Comunitatea care modelează viitorul orașelor s-a reunit la București Cea de-a patra ediție a conferinței Urban Talks a avut loc pe 10 mai, la POINT Hub în București, în urma unui parteneriat inovator dintre UrbanizeHub România, Banca Mondială și Ambasada Olandei. În zilele de 11 și 12 mai, la Mindspace Pipera, evenimentul a continuat cu un Hackathon de Inovare Urbană, unde 5 echipe mixte de arhitecți și programatori au căutat soluții bazate pe tehnologie la problemele urbane identificate în cadrul conferinței, cu o atenție specială acordată problemei de mobilitate din zona Pipera.
2.webPR Investiţie în sănătate: Pachetele de prevenţie si profilaxie private, soluţie pentru accesul la asistenţă medicală de calitate Zilnic, 700 de români îşi achiziţionează pachete de prevenţie si profilaxie. Date recente arată că piața abonamentelor private de sănătate a crescut în ultimii ani, ajungând la 1,5 milioane de abonamente la nivelul întregului sector. Principalii jucători din domeniu estimează că, până în 2020, vom vorbi de un număr de 2 milioane de abonamente medicale private.
3.Premiile concursului de materiale educaționale #Digitialiada. Președintele juriului: prof. univ. dr. Radu Gologan 129 de materiale digitale educaționale au intrat în concursul #Digitaliada, iar juriul a selectat 9 câștigatori. #Digitaliada este un concurs care încurajează crearea de materiale cu conținut original și open source, utile procesului de învățare în limba română.
4.Castigatorii Galei pentru un Mediu Curat: Grupul Scolar Agricol din Branesti, Marele Premiu; Liceul "Octavian Goga" din Miercurea-Ciuc - Premiul Publicului Grupul Scolar Agricol din Branesti a primit Marele Premiu, echipamente electronice in valoare de 1.500 de euro, iar Liceul "Octavian Goga" din Miercurea Ciuc a fost votat ca proiectul premiat de Public. Din sectorul de business, doua companii au fost premiate, Romtelecom si Realitatea Media.
5.Gala Premiilor pentru un Mediu Curat: Intre 9 si 15 noiembrie, votati proiectul castigator! Pe 18 noiembrie se decerneaza premiile pentru un Mediu Curat. S-a deschis perioada de voturi online. Votati proiectul cel mai convingator pentru dvs. Premii de 4.000 euro, in echipamente. Regulamentul si toate detaliile de concurs - aici!


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by