Articole scrise de Zoltan Sipos


1 - 3 din 3 rezultate
1.​INVESTIGAȚIE Cum investește Ungaria lui Viktor Orban în fotbalul din comunitățile maghiare din România Guvernul de la Budapesta bagă bani într-o rețea de academii de fotbal în țările vecine, iar Academia de Fotbal a Secuimii este prima mare investiție a executivului condus de Viktor Orban. FK Csíkszereda, echipa academiei care a costat pînă acum 11,5 milioane de euro joacă în liga a treia, deși scopul era să ajungă în liga a doua. În comparație, Sepsi OSK este echipa-exemplu: clubul înființat practic din nimic a ajuns în șase ani în liga I și a primit 6,2 milioane de euro pentru construirea unui stadion. În spatele ambelor proiecte răsare figura lui Lőrinc Mészáros, unul dintre primii baroni ai Ungariei și un apropiat al premierului ungar.
2.REPORTAJ din Liban, o tara impanzita de refugiati (II): ranit, dar fara bani de tratament medical si o familie care fuge din calea razboiului de 50 de ani În cel de-al cincilea an al crizei refugiaţilor necesităţile imediate ale sirienilor care au fugit din țara lor nu mai reprezintă o prioritate. Întrebarea rămâne: cum se vor integra aceştia în societatea libaneză şi, respectiv: cum se vor descurca libanezii cu ei? Reportajul lui Sipos Zoltán, partea a doua.
3.REPORTAJ dintr-o tara impanzita de refugiati (I): scenariu de groaza in Europa, realitate in Liban Cu toate că oficial ei nici nu există, în Liban aproximativ o treime din populaţia la ora actuală o reprezintă refugiații. Deşi criza refugiaţilor constituie o presiune enormă asupra societăţii, nu am văzut vreo campanie împotriva refugiaţilor: libanezii ne dau lecţie de calm, empatie şi pragmatism. Reportaj din Liban, partea 1.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by