Articole scrise de Zoe Petre


1 - 3 din 3 rezultate
1.Putintica rabdare (de Zoe Petre) Fiindca nu prea pricep ce se intampla in Alianta - si ce pricep nu-mi place, fiindca exala tot felul de miasme, de la interese oculte la diversiune pe fata - voi starui asupra a ce ar trebui sa uneasca, nu sa dezbine: inlocuirea presedintilor celor doua Camere.
2.Fum negru sau fum alb? Cand marti fumul alb anunta Urbi et Orbi ca noul episcop al Romei a fost desemnat de conclav, toti cei care aveau in minte complicatele reguli ale acestui singular proces electoral au dedus din desemnarea rapida a noului pontif ca rezultatul fusese atent configurat cu mult inainte de data conclavului.
3.Ce e mic, negru si bate la usa? Se pare ca iubirea PSD fata de bucuresteni nu are margini. Dupa alegeri, dl. Nastase, oparit de rezultat, ne ameninta cu un fel de secesiune pe dos, in care Bucurestii ar fi fost exmatriculati din R(epublica) P(esedista) R(omania).


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by