Articole scrise de Victor Cozmei, Adrian Vasilache


1 - 4 din 4 rezultate
1.HARTA INTERACTIVA Implicatiile Legii Cash Back: Aproximativ 70.000 de comercianti si institutii publice vor trebui sa accepte platile cu cardul in 2017 / Se estimeaza ca, in primul an, mediul financiar bancar va avea costuri de 30 milioane de euro Aproximativ 70.000 de comercianti si institutii publice vor trebui sa accepte platile cu cardul in 2017 si doar in comertul cu amanuntul se estimeaza instalarea unui numar de 72.000 de POS-uri, potrivit datelor Asociatiei de Plati Electronice din Romania (APERO). Potrivit legii, fiecare punct de lucru trebuie sa accepte plata cu cardul, in caz contrar fiecare comerciant riscand o amenda intre 5.000 si 7.000 de lei. Pentru fiecare POS comerciantii ar putea plati lunar intre 30 si 50 de lei catre banca, iar de cealalta parte costurile estimate in primul an pentru mediul financiar bancar sunt de circa 30 milioane de euro.    Citeste in articol un interviu cu George Anghel, directorul executiv al APERO, despre beneficiile, costurile si provocarile legii Cash Back.    Intra pe hartile interactive pentru a vedea cati comercianti vor fi obligati sa-si instaleze POS-uri in fiecare judet    Daca aveti sau administrati o firma puteti verifica aici daca sunteti afectati de legea Cash Back
2.HARTA INTERACTIVA a Romaniei politice dupa europarlamentare. Vezi rezultatele din fiecare judet Alianta PSD-PC-UNPR a reusit un succes zdrobitor la alegerile europarlamentare de duminica, insa nu a castigat chiar in toate judetele. Mai mult, chiar si in unele judete in care a castigat, diferenta fata de locurile urmatoare nu a fost una foarte mare. HotNews.ro va propune o HARTA INTERACTIVA cu rezultatele finale de la europarlamentare in fiecare judet din Romania.  Vezi in articol rezultatele din judetul tau.
3.Apelurile localizate de STS: ISU Cluj a preluat localizarea celui de-al doilea numar de telefon dupa mai bine de doua ore / Cum arata hartile STS pentru localizarea apelurilor date de victimele accidentului aviatic din Apuseni In 20 ianuarie, Serviciul de Telecomunicatii Special (STS) a inregistrat si localizat doua numere de telefon, din retele diferite, de pe care medicul Radu Zamfir, unul dintre ranitii accidentului aviatic din Apuseni, a sunat la 112, potrivit informatiilor obtinute de HotNews.ro. Prima localizare (nr de Vodafone) a fost facuta de STS la 16:17 minute, imediat dupa ce medicul Zamfir a apelat 112. Localizarea STS a fost preluata de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj la doar cateva minute dupa apel. A doua localizare (nr. de Orange) a fost facuta de STS la 17:31, insa dispeceratul ISU Cluj a preluat localizarea abia peste aproape 2 ore si jumatate.
4.VIDEO Pe firul retelei NetCity: De ce mai atarna cablurile pe stalpii din Bucuresti acolo unde lucrarile au fost terminate Infrastructura subterana NetCity, care ar trebui sa ofere conducta-suport pentru retelele operatorilor de comunicatii, astfel incat sa scapam de stalpii incarcati de cabluri, acopera in prezent circa 200 de bulevarde si strazi. Problema este ca in zone precum Magheru, Lascar Catargiu sau Piata Victoriei, unde lucrarile s-au finalizat demult, cablurile nu au disparut sau au ramas asa cum au fost taiate, iar unii stalpi sunt incarcati de elementele de sustinere ale "vechilor chiriasi". Vezi un reportaj HotNews.ro cu situatia din teren, precum si cu explicatiile oferite de Primaria Bucuresti, cea care este responsabila de curatarea acestor zone.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by