Articole scrise de Victor Cozmei


1 - 30 din 3349 rezultate
1.Cum ar trebui să se facă marile achiziții militare: Acorduri între guverne sau licitații bazate pe competiția între companii? Multe dintre contractele mari de achiziții militare în Europa, domeniu unde România a devenit vizibilă pe harta NATO după alocarea a 2% din PIB pentru Apărare, ajung către companii americane ca urmare a unor negocieri directe între Guvernele naționale și Statele Unite, acuză reprezentați ai companiilor europene din domeniul militar. În plus, multe din înțelegerile dintre guverne ar eluda cerința de offset sau de cooperare cu industriile locale, potrivit unor opinii exprimate la o dezbatere pe Apărare din cadrul summit-ului Inițiativei celor Trei Mări. De cealaltă parte, fără a fi abordate și argumente ce țin de factorul diplomatic sau strategic, reprezentanți ai companiilor americane arată că negocierile purtate de SUA duc la achiziții optimizate, „cea mai bună ofertă la cel mai mic cost și cea mai bună valoare”.
2.Cum a ajuns Polonia să aibă peste 3.000 de km de autostrăzi și drumuri expres. Ce spune reprezentantul polonez de la summit-ul Inițiativei celor Trei Mări Polonia este unul dintre statele prezente la summit-ul Inițiativei celor Trei Mări care are puse pe masă mai multe proiecte de infrastructură care vizează zona statelor central și est europene. Cel mai important proiect susținut de Polonia este Via Carpatia, o autostradă de peste 3.000 de km care să lege Marea Baltică de Marea Neagră și Marea Mediterană. Proiectul prevede ca aproape jumătate din această nouă autostradă să treacă prin România, dar multe din tronsoanele vizate nu sunt gata nici măcar pe hârtie. În timp ce România abia se pregătește să depășească bariera de 800 de km de autostradă, Polonia a profitat din plin de accederea în UE în 2004 și are la zi peste 3.300 de km de autostradă și drum expres.
3.REVIEW HTC Desire 12+ - Cum e să folosești pe termen lung un telefon sub 900 de lei De obicei telefoanele vârf de gamă, cele mai scumpe, de la producători precum Samsung, LG, Huawei sau HTC ajung să fie testate și analizate în detaliu, fie în presa generalistă sau fie chiar și în cea de nișă, în ciuda faptului că majoritatea telefoanelor ce ajung să fie cumpărate de utilizatori sunt mai degrabă cele mai ieftine sau din zona medie a pieței. În ultimii ani din ce în ce mai multe telefoane ieftine au apărut pe piață, multe cu specificații bune pe hârtie și cu promisiunea de „premium” la un preț mic, dar rămâne mereu întrebarea cum se comportă ele de fapt în viața de zi cu zi și cât de grațios „îmbătrânesc” de fapt. HotNews.ro a testat timp de aproape de trei luni modelul Desire 12+ de la HTC, un telefon ce acum se vinde la noi la mai puțin de 200 de euro și detaliază într-un review plusurile și minusurile unui astfel de dispozitiv.
4.​Ministerul Transporturilor: Comisia Europeană a acceptat să finanțeze proiectul magistralei de metrou M6 spre Aeroport Comisia Europeană a anunțat Ministerul Transporturilor că va finanța proiectul legăturii de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni (Magistrala 6, 1 Mai – Otopeni). „În acest moment au loc negocieri privind valoarea maximă a fondurilor nerambursabile ce vor fi alocate prin Programul Operațional Infrastructură Mare”, transmite Ministerul Transporturilor. Valoarea totală a proiectului este de circa 1,4 miliade de euro.
5.​​FOTO Un bombardier strategic american de tip B52, antrenament deasupra României cu avioanele F-16 ale Forțelor Aeriene Un bombardier strategic american de tip B-52 și mai multe aeronave F-16 Fighting Falcon din dotarea Forțelor Aeriene Române au desfășurat marți activități de antrenament în comun în spațiul aerian al României, în Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu și în Baza 86 Aeriană de la Borcea, anunță MApN.
6.​​FOTOGALERIE Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei. Cum arată acum unele stații. Asociația Pro Infrastructura: „Realist vorbind, estimăm că deschiderea va fi undeva în toamna lui 2019” Lucrările la Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei avansează, în special la stații, dar proiectul s-a blocat momentan la partea de realizare a sistemului de sigurață și de automatizare a circulației, unde licitația s-a blocat. Asociația Pro Infrastructura publica un set de fotografii realizate în câteva stații de pe M5 și estimează că primele trenuri cu călători ar putea circula din Drumul Taberei abia peste un an.
7.​REVIEW Samsung Galaxy Note 9 - Scump, dar foarte bun Samsung Galaxy Note 9 a fost lansat de curând pe piață cu un preț de pornire de aproape 1.000 de euro, printre cele mai scumpe telefoane convenționale de pe piață la acest moment. Note 9 e modelul hard-core de la Samsung, cu specificații de top și plin de funcții, cu un stylus ce anul acesta poate fi folosit de la distanță pe post de telecomandă pentru a efectua diverse acțiuni. Poate totuși convinge Note 9 că-și merită prețul? E o variantă de luat în seamă de utilizatorii dispuși să plătească atât în dauna iPhone X, a viitoarelor modele Apple sau a altor telefoane Android din zona de vârf a pieței? HotNews.ro a testat timp de aproape două săptămâni noul Samsung Note 9 și vine acum cu un review în detaliu.
8.Pro Infrastructura, despre soluția guvernului pentru un PPP pe autostrada Ploiești-Brașov: „Un DEZASTRU iminent. Aruncă în derizoriu construirea unei autostrăzi extrem de importante” ​Soluția adoptată de Guvern printr-un studiu de fundamentare realizat de Comsia de Prognoză pentru un Parteneriat-Public-Privat (PPP) prin care să fie construită autostrada Ploiești - Comarnic - Brașov este „un DEZASTRU iminent”, este de părere Asociația Pro Infrastructura.  „Stabilirea traseului prin mijlocul Râului Prahova și a stațiunilor de pe Valea Prahovei, la care se adaugă riscurile și restricțiile financiare, tehnice și de impact asupra mediului. În această formă, proiectul nu este demn de o țară europeană civilizată”, atrage atenția asociația.
9.Guvernul a aprobat realizarea unui nou terminal de pasageri la Aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni pentru aproape un miliard de euro Guvernul a aprobat în ședința de miercuri indicatorii tehnico – economici pentru dezvoltarea infrastructurii aeroportuare la Aeroportul Internaţional Henri Coandă – Bucureşti și realizarea unui nou terminal de pasageri. Zona care va fi dezvoltată se află în estul aeroportului, iar noul terminal de pasageri va fi „modular”, va avea peste 100.000 de metri pătrați și 25 de porți de îmbarcare,anunță Ministerul Transporturilor. În plus, proiectul prevede realizarea de noi căi de rulare pentru avioane și 56 de locuri de parcare pentru aeronave. Întregul program are o valoare de circa 1 miliard de euro.
10.Autostrada București - Ploiești - Brașov: Studiul de fundamentare al Parteneriatului Public Privat, aprobat de Guvern / Cât ar putea costa, cât va dura parteneriatul, ce va plăti statul român și ce taxe ar putea fi puse șoferilor chiar din 2019 Guvernul a adoptat, miercuri, studiul de fundamentare pentru demararea unui Parteneriat Public Privat (PPP) pentru proiectarea, execuția și operarea autostrăzii Ploiești - Brașov și pentru operarea actualei autostrăzi Bucurști - Ploiești. Valoarea execuției proiectului este de circa 1,4 miliarde de euro, iar studiul de fundamentare detaliază că PPP-ul se va întinde pe o perioadă de 44 de ani, dar în două etape. Prima etapă va fi de 4 ani pentru proiectare și execuție și 20 de ani pentru operare. Șoferii vor plăti o taxă pentru folosirea autostrăzii, iar pe parcursul PPP-ului statul va plăti o sumă anuală pentru amortizarea investiției, dar și o plată de disponibilitate pentru perioada de operare a autostrăzii. Studiul ia în calcul și taxarea încă din 2019 a actualei autostrăzi dintre București și Ploiești.
11.Cinci avioane de vânătoare CF-18 Hornet ale Forțelor Aeriene Canadiene vor prelua misiunea de poliție aeriană întărită la baza de la Mihail Kogălniceanu În următoarele patru luni peste 130 de militari canadieni și cinci aeronave de lupta CF-18 Hornet vor contribui la misiunile de poliție aeriană întărită a României de la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu. Forțele Aeriene Canadiene, aflate în misiune pentru a patra oară în România, vor prelua astfel sarcinile derulate în ultimele luni de către piloții britanici cu aeronavele Eurofighter Typhoon și se vor antrena alături de aeronavele MiG-21 LanceR și militari ai Forțelor Aeriene Române.
12.​VIDEO Atac terorist, simulat la bordul unei aeronave TAROM. Cum au intervenit „șoimii aerului” și brigada antitero pe aeroportul Otopeni Trei atacatori au fost uciși și alți trei răniți de către „șoimii aerului” - ofițeri antitero sub acoperire - la bordul unei aeronave Tarom, în urma unei alerte primite de la turnul de control al aeroportului „Henri Coandă” - așa arată scenariul unui exercițiu desfășurat marți seară pe pista aeroportului din Otopeni. Aeronava care decolase s-a întors și a efectuat o aterizare scurtă, de urgență, iar trupele de interveție de la sol au asigurat avionul și au eliberat pasagerii prinși în incident. Vezi în articol un videoreportaj de la exercițiul antitero de pe aeroportul Otopeni.
13.Drumul de mare viteză spre Moldova: A fost desemnat câștigătorul pentru proiectarea tronsonului de 110 km între Focșani și Bacău Compania Consitrans a fost desemnată căștigătoarea licitației "Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic pentru drum de mare viteză Focșani – Bacău" cu o ofertă de circa 20 de milioane de lei. Tronsonul de circa 110 km face parte din drumul de mare viteză spre Moldova pe relația Sud-Nord, pe ruta Ploiești - Pașcani. Compania de Autostrăzi anunță și că pentru celelalte 3 tronsoane, respectiv Ploiești – Buzău, Buzău – Focșani și Bacău – Pașcani, nu au fost depuse contestații în termenul legal după anunțarea câștigătorilor. Licitațiile pentru cele patru tronsoane au fost demarate în noiembrie 2016.
14.​FOTO Cu ce muniție au tras jandarmii în mulțimea din Piața Victoriei Protestul diasporei de vineri seara din Piața Victoriei s-a lăsat cu violențe și cu o intervenție brutală a jandarmilor care au dat cu gaze lacrimogene, au lansat grenade cu gaz iritant și au aruncat grenade cu efect acustic în toate direcțiile. În urma intervenției jandarmilor în piață au rămas cartușele și capsulele grenadelor cu gaze lacrimogene, dar și muniție neexplodată. Sute de persoane au fost rănite și au necesitat intervenția medicilor.
15.VIDEO Mitingul Diasporei, aproape 100.000 de oameni la protest / Jandarmeria a intervenit în forță pentru evacuarea pieței / Iohannis: Intervenția Jandarmeriei, puternic disproporționată 100.000 de oameni au venit, vineri, în Piața Victoriei, la mitingul Diasporei. Printre protestatarii pașnici și-a făcut apariția grupuri de huligani care au provocat incidente violente cu jandarmii. Aceștia din urmă au folosit masiv gaze lacrimogene, iar în jurul orei 23.00 au intervenit în forță pentru evacuarea pieței. Jandarmii au lovit de-a valma și manifestanții pașnici, care se deplasau cu mâinile ridicate. În timpul incidentelor doi jandarmi, bărbat și femeie, au fost prinsi de un grup de huligani și bătuți. Doi manifestanți au intervenit făcând scut în apărarea celor doi. Potrivit Jandarmeriei, femeia a fost internată cu suspiciune de fractură de coloană cervicală. Peste 400 de persoane au avut nevoie de asistență medicală. Pe rețelele de socializare au apărut o serie de înregistrări video ale unor momente în care jandarmii lovesc cu brutalitate protestatari care sunt cu mâinile ridicate și nu au manifestări violente.------------------------Alte proteste, anunțate sâmbătă în Piața Victoriei / Comunitatea ”Corupția Ucide”: Astăzi vom ieși din nou. Nu scăpați VIDEO Mitingul Diasporei, susținut și în marile orașe din țară: Zeci de mii de oameni au protestat la Cluj, Sibiu, Brașov, Timișoara sau IașiJurnalistul HotNews Robert Mihăilescu a fost lovit cu pumnii și picioarele de jandarmi la mitingul Diasporei din Piața Victoriei, în timp ce transmitea intervenția în forță a jandarmilor împotriva manifestanților  English: A summary of Friday events
16.Prima bucată de autostradă din Moldova are din nou constructor: asocierea UMB-Tehnostrade va construi centura Bacăului pentru 142 de milioane de euro Asocierea Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL va construi Varianta ocolitoare a Bacăului, o nouă șosea de circa 31 de km din care 16,3 km vor fi la profil de autostradă, parte practic din viitoarea autostradă A7 care va străbate Moldova de la Nord la Sud. Contractul pe circa 142 de milioane de euro va putea fi semnat după rezolvarea eventualelor contestații, va avea o perioadă de 6 luni pentru proiectare și 30 de luni pentru execuție.
17.Ministerul Apărării vrea să cumpere radiotelefoane portabile cu o valoare maximă de aproape 8 milioane de lei Ministerul Apărării a lansat o licitație deschisă, prin Unitatea Militară 02415 Bucureşti (Comandamentul Comunicaţiilor şi Informaticii), pentru a achiziționa radiotelefoane portabile, se arată într-un anunţ publicat în SICAP, informează Agerpres. Licitația prevede un acord cadru pe trei ani prin care ar putea fi furnizate până la 8.050 unități de radiotelefoane portabile și care ar putea avea o valoare maxim estimată la circa 7,8 milioane de lei.
18.​VIDEO Bell Helicopter, despre elicopterele de atac pentru Armata Română: „Scopul este să facem transfer de tehnologie în România. Strategia pe termen lung implică asamblarea finală la Brașov, mentenanța, service-ul și reparațiile capitale” România negociază cu americanii de la Bell Helicopter un contract pentru 24 de elicoptere de atac și 21 de elicoptere de luptă multirol pentru armată, iar una dintre condiții este transferarea unei părți de producție la fabrica IAR de la Ghimbav, de lângă Brașov. Ce propun americanii de la Bell? „O abordare 'cradle-to-grave', de la începutul programului și până la final. Inițial vom face asamblarea finală și checkout-ul în România, iar apoi vom crește gradual de implicare. Strategia pe termen lung implică mentenanța, service-ul și reparațiile capitale - discutăm de o perioadă de 30-40-50 de ani, cât timp va opera România elicopterele”, a explicat într-un interviu pentru HotNews.ro, Joel Best, director în cadrul Bell.
19.​FOTOGALERIE Cum arată acum stațiunea Olimp, perla litoralului din perioada comunistă rezervată „tovarășilor” și „oaspeților de onoare” Considerată drept una din stațiunile de lux de pe litoralul românesc în perioada comunistă, loc unde veneau turiștii străini la Marea Neagră, unde își făcea nomenclatura vacanța și unde multe filme autohtone s-au filmat, Olimp a ajuns azi un loc pe jumătate pustiu și abandonat. Celebrul complex Panoramic-Amfiteatru-Belvedere e aproape complet părăsit, iar hotelurile-turn denumite după provincii românești zac majoritatea abandonate. Chiar și așa, stațiunea nu e complet uitată, iar pe plajele brăzdate de celebrele golfulețe din Olimp încă își fac loc turiștii.
20.​VIDEO Bell Helicopter e interesată de licitația Ministerului de Interne pentru 22 de elicoptere pentru gestionarea situațiilor de urgență. Ce model propun americanii Compania americană Bell Helicopter este interesată de contractul pe care Ministerul de Interne vrea să-l încheie pentru dotarea cu 22 de noi elicoptere specializate pentru situații de urgență, a declarat, într-un interviu pentru HotNews.ro, Joel Best, director în cadrul Bell. Reprezentantul firmei americane a detaliat că elicopterul care ar urma să fie propus va fi modelul Bell 412. Interesați de contract mai sunt și francezii de la Airbus care propun modelul H135, fostul model Eurocopter EC135 ce se află și în prezent în dotarea MAI și SMURD.
21.​HARTĂ INTERACTIVĂ Radiografia la zi a autostrăzilor în construcție din România: Câți kilometri ar mai putea fi deschiși până la final de an și ce loturi ar putea fi inaugurate în 2019 Circulația rutieră pe circa 29 de kilometri din autostrada A10 Sebeș - Turda a fost deschisă în această săptămână, după ce mai bine de șapte luni cele două loturi finalizate au stat închise. Ce urmează după? Până la final de an autoritățile de la drumuri speră să mai deschidă încă 52 de kilometri de autostradă, iar în 2019 alți 96 de kilometri ar urma să fie inaugurați, după cum au explicat pentru HotNews.ro reprezentanții Companiei de Autostrăzi. Pe de altă parte, observatorii independenți nu sunt la fel de optimiști și spun că pentru 2018 șanse reale de deschidere sunt doar pe circa 30 de kilometri, dintre care 12 kilometri sunt gata și acum, dar sunt nefolosibili.
22.Deputat USR, despre deschiderea parțială a autostrăzii A10 Sebeș Turda: „Cel mai grav este că ambele loturi ar fi putut fi deschise circulației încă din iarnă / Motivele invocate pentru întârziere, cusute cu ață albă” Deschiderea circulației rutiere pe loturile 3 și 4 din autostrada A10 Sebeș - Turda ar fi putut fi făcută încă din iarnă, „dar au fost ținute închise din ambiția directorilor din CNAIR și a ministrului Șova”, susține deputatul USR, Cătălin Drulă. Parlamentarul, fost consilier pe probleme de infrastructură în cabinetul Cioloș, spune că motivele invocate pentru recepția cu întârziere „sunt cusute cu ață albă. Pretexte menite a acoperi incompetența deja proverbială a ministrului Șova”.
23.Pro Infrastructura, despre situația la zi a șantierelor de autostrăzi: „Nu ar trebui să fie un motiv de laudă rezolvarea procedurilor birocratice în 2018 pe proiecte începute în 2013-2015. Avem în continuare numeroase blocaje care țin de stat” Ministrul Tansporturilor, Lucian Şova, anunța săptămâna trecută că au fost eliminate, în ultimele şase luni, barierele administrative care stăteau în calea firmelor care construiesc autostrăzi. „Este prima dată, în România, când în calea şantierelor deschise, statul nu mai stă cu nimic”, declara Șova. „Evident, este o minciună gogonată. În primul rând, nu ar trebui să fie un motiv de laudă rezolvarea procedurilor birocratice în 2018 pe proiecte începute în 2013-2015. Și, desigur, avem în continuare numeroase blocaje care țin de stat, dintre care vom aminti doar câteva”, reacționează Asociația Pro Infrastructură.
24.VIDEO Circulația a fost deschisă pe cei 29 km de pe Loturile 3 și 4 din autostrada A10 Sebeș - Turda, la patru ani de la demararea lucrărilor / Primii kilometri de autostradă terminați după 19 luni de guvernare PSD Actualizat Cei circa 29 de kilometri de autostradă de pe Loturile 3 și 4 ale autostrăzii A10 Sebeș - Turda (circa 70 km în total) au fost deschiși circulației rutiere luni seara. Compania de Drumuri a început încă luni dimineață inspecția lucrărilor, după ce recepția celor două loturi a mai fost amânată la începutul anului, autoritățile de la drumuri invocând probleme la lucrările executate. Cei aproape 30 de km dintre Aiud și Turda sunt primii terminați sub guvernarea PSD după mai bine de un an și jumătate de mandat. Cele două loturi au fost demarate în urmă cu mai bine de patru ani, iar primele două loturi ale autostrăzii sunt mult mai în urmă cu execuția, cu șanse destul de mici să fie terminate anul viitor.
25.Avioanele britanice Eurofighter Typhoon de la baza Mihail Kogălniceanu au interceptat un avion militar rusesc deasupra Mării Negre Două avioane de vânătoare Eurofighter Typhoon ale Forțelor Aeriene Regale Britanice (RAF) staționate la baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, au decolat și au interceptat joi un avion militar rusesc deasupra Mării Negre, aproape de spațiul aerian NATO. Avionul interceptat era un avion de bombardament și atac la sol de tip Suhoi Su-24.
26.VIDEO FOTOGALERIE Cel mai lung tunel de cale ferată construit în România după 1989 - Un nou tronson de cale ferată lângă Sighișoara fost deschis circulației pe un fir la 160 km/h Firul II de cale ferată modernizat pe traseu feroviar nou-construit între Sighişoara şi Daneş a fost dat în exploatare, anunță CFR Infrastructură. Tronsonul deschis are o lungime de circa 5 km și este realizat pe pe intervalul de staţii Sighişoara - Aţel, care cuprinde 4 poduri feroviare, printre care podul în formă de arc peste râul Târnava Mare lung de 135 de metri și două tuneluri: Tunelul Sighişoara, în lungime de 401 m şi Tunelul Daneş, în lungime de 969 m, cel mai lung tunel de cale ferată construit în România după 1989. Deschiderea traficului feroviar vine cu o întârziere de trei ani.
27.​​VIDEO Cum a intervenit pentru stingerea incendiilor aeronava militară C-27J Spartan trimisă de România în Grecia România a trimis în Grecia, țară puternic afectată de incendii de vegetație în ultimele zile, o aeronavă C-27J Spartan, configurată pentru stingerea incendiilor și o aeronavă C-130 Hercules, pentru sprijin logistic, împreună cu aproximativ 20 militari. Forțele Aeriene Române au făcut publică o înregistrare cu momentul în care aeronava C-27J Spartan a eliberat încărcătura de apă peste una din zonele afectate de incendii.
28.​VIDEO Drumul început acum 11 ani și abandonat la 85%. Imagini din dronă cu Centura Sucevei / Cum vrea Compania de Drumuri să termine proiectul Timp de 11 ani autoritățile nu au putut termina 12 km de drum cu câte o bandă pe sens care să ocolească municipiul Suceava. Aproape cinci kilometri au fost deschiși în 2015, iar restul de șapte kilometri au fost abandobați la un stadiu de 85% în urmă cu trei ani, când a fost reziliat contractul. De atunci și până în prezent autoritățile de la drumuri au bâlbâit proiectul și au tot înaintat diverse termene. Pentru 2018 proiectul nu a primit deloc alocare bugetară, dar Compania de Drumuri a lansat totuși o licitație pentru finalizarea lucrărilor. Reprezentanții CNAIR au declarat pentru HotNews.ro că, dacă licitația se prelungește, au în vedere și continuarea proiectului în regie proprie printr-o nouă companie publică de construcții pe care acum o operaționalizează.
29.VIDEO Antrenamente la mare adâncime în Marea Neagră: Scafandrii militari au descoperit epava unei nave scufundată în cel de-al Doilea Război Mondial Navele și subunitățile de scafandri ale Divizionului 175 Nave Scafandri din cadrul Forțelor Navale Române au executat între 16 și 19 iulie un exercițiu complex de antrenament pe mare. Scafandrii militari s-au scufundat de mai multe ori în Marea Neagră la diferite adâncimi, au desfășurat exerciții de pătrundere pe sub apă la nave, executate de către scafandri de luptă de incursiune, și exerciții de căutare și neutralizare a minelor de pe corpul navelor.
30.FOTOGALERIE Premieră în Marea Neagră pentru o navă militară românească. Fregata „Regele Ferdinand” a realimentat pe mare cu combustibil pentru elicopterul IAR 330 Puma Naval de la o navă franceză de aprovizionare Fregata F221 „Regele Ferdinand” a executat o misiune în premieră pentru o navă a Forțelor Navale Române: realimentarea pe mare de la o altă navă cu combustibil de aviație pentru elicopterul IAR 330 Puma Naval de la bord. „Nava de reaprovizionare a fost tancul francez Marne (A 630), iar manevra a fost realizată la finalul realimentării pe mare executată de la același tanc, o altă misiune realizată în premieră în Marea Neagră de către fregata Regele Ferdinand”, transmite MApN care adaugă că aceasta a fost a doua reaprovizionare pe mare în Marea Neagră pentru o navă a Forțelor Navale.

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 112 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version