Articole scrise de Vera Iurcu


1 - 12 din 12 rezultate
1.Viața ca un hackathon: experiența unui antreprenor român crescut în America Mihai Drăghici și-a petrecut aproape toată viața în America, după ce familia lui a emigrat acolo în 1985. Acum trei ani și jumătate s-a întors în România. Este antreprenor în serie, având peste 30 de startup-uri lansate în mai multe țări, inclusiv România, Statele Unite, Canada, Mexic și India. „Mama ne-a luat din România pe mine și fratele meu ca să ne facă vedete la Hollywood, dar mie îmi place mai mult să fac lucrurile din spatele cortinei. Ei au vrut să fiu la Hollywood, dar eu m-am întors în Colentina”.
2.Înscrieri 2021: Competiție cu 350.000 euro pentru femei în antreprenoriat Româncele se pot înscrie la ediția 2021 a programului EU Prize for Women Innovators, organizat de Comisia Europeană, dedicat femeilor din antreprenoriat. Se oferă premii în valoare totală de 350.000 de euro.
3.Muzică și podcast-uri din Spotify, disponibile în aplicația Facebook Facebook și Spotify au făcut un parteneriat pentru a permite utilizatorilor posibilitatea de a distribui pe rețeaua socială melodiile și podcast-urile pe care le ascultă în aplicația de streaming audio.
4.Ascensiunea startup-urilor digitale de sport: soluții adaptate la pandemie Pandemia ne-a forțat pe toți să ne schimbăm semnificativ rutina, obiceiurile și activitățile, fie că vorbim din perspectiva unui angajator, angajat sau consumator. Startup-ul american Tempo a primit, zilele trecute, o finanțare de 220 de milioane de dolari.
5.Clubhouse permite creatorilor de conținut să primească donații de la utilizatori Clubhouse, aplicația de social networking bazată pe audio-chat, testează opțiunea de donații pentru creatorii de conținut. Banii vor ajunge în totalitate la creatori, fără ca aplicația să perceapă un comision.
6.Facebook vrea să îți găsești jumătatea într-o aplicație de speed-dating Facebook vrea să vadă scântei, așa că a început să testeze o aplicație video pentru speed-dating, numită Sparked. Aplicația este dezvoltată de noua echipă internă care se ocupă cu aplicații experimentale. Spre deosebire de alte aplicații similare, Sparked promite că nu ai nevoie de un profil public, nu glisezi într-o parte sau alta și nu există opțiunea de mesaje private.
7.Intel intră în producția de cipuri auto și componente pentru mașini electrice autonome Intel vrea să intre în industria de componente auto și să producă cipuri pentru mașini, în contextul deficitului global, potrivit unei declarații făcute de noul CEO al companiei, Pat Gelsinger, numit în funcție în ianuarie 2021.
8.Google: Avem nevoie de un Consiliu Comercial şi Tehnic UE-SUA Uniunea Europeană și Statele Unite ar trebui să înființeze un Consiliu Comercial şi Tehnic, pentru a lua decizii cu privire la probleme urgente și esențiale pentru o economie modernă, în folos comun - consideră un lider al companiei americane de tehnologie Google.
9.Taxa pentru muzică ambientală (în pandemie): o radiografie tristă. Este o asociație salvarea? Auzim muzică ambientală oriunde în spațiul public: în hoteluri, restaurante, magazine, săli de joc și până la parcuri de distracţie, şcoli de dans, muzee, gări sau cabinete medicale. Ca simpli consumatori, ne bucurăm auzul și uneori mai fredonăm melodiile cunoscute. Însă, dacă apleci urechea, auzi foșnetul banilor din această industrie și zumzetul de nemulțumire al celor implicați.
10.Competiție pentru startup-uri în creștere: Premii de 250.000 euro Se caută startup-uri IT din România și Republica Moldova pentru a participa în competiția EIT Digital Challenge. Cele mai bune firme vor câștiga premii în valoare totală de 250.000 de euro și oportunitate de dezvoltare internațională.
11.​Se fac înscrieri: Noi cursuri Google pentru antreprenori români Google a anunțat lansarea programului de accelerare “Google for Startups: Growth Academy”, pentru startup-uri și antreprenori care dezvoltă soluții de tip SaaS. Se pot înscrie și antreprenori din România.
12.Clubhouse, o rețetă vânată de giganții social media Facebook, Twitter, LinkedIn Clubhouse, aplicația de social networking bazată pe audio-chat, a devenit un adevărat fenomen, iar acum și alți giganți media încearcă să urmeze rețeta succesului. Platforme precum LinkedIn, Twitter sau Facebook lucrează la implementarea unor funcționalități similare din Clubhouse.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by