Articole scrise de VC


1 - 3 din 3 rezultate
1.COVID-19 Hub - Hărți, aplicații și seturi de date GIS / Esri pune gratuit software-ul ArcGIS Hub Coronavirus Response la dispoziția organizațiilor din sectorul public și privat COVID-19 Hub este un portal realizat de Esri România pentru a partaja informații despre pandemia de coronavirus din țară și din lume. Esri România, reprezentanta în țară a companiei globale pe al cărei platforme - ArcGIS - au fost realizate printre cele mai celebre vizualizări în timp real al pandemiei în lume, cum ar fi dashboard-ul interactiv realizat de către Universitatea Johns Hopkins - a lansat Programul de Răspuns la Dezastre prin care pune gratuit, timp de șase luni, la dispoziția agențiilor de sănătate publică și altor organizații șablonul ArcGIS Hub Coronavirus Response.
2.​Program pentru menținerea lactației și alăptarea în siguranță a bebelușilor născuți de mame cu COVID-19 Mamele afectate de COVID 19 și bebelușii lor au urgentă nevoie de ajutor. Susține și tu programul social al Asociației SAMAS – ”SAMAS la bine și la greu – Program pentru alăptare în siguranță a bebelușilor născuți de mame cu Covid 19!”. Bebelușii născuți de o mamă confirmată cu coronavirus sunt separați de aceasta până când testele demonstrează că mama este sănătoasă. Alăptarea pentru o mamă afectată de COVID 19 poate fi o provocare.
3.VIDEO Prin Bucuresti: Locul in care berea se serveste cu trenuletul "Exista un loc in Bucuresti unde, daca iti comanzi o bere, o cafea sau un cocktail, "marfa" iti vine servita la masa cu trenul. E un local in care pasiunea pentru trenurile in miniatura se impleteste cu berea buna si paharul de vorba", scrie blogul Bucuresti. Acum.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by