Articole scrise de Universitatea Oradea


1 - 3 din 3 rezultate
1.Proiectul PRACTeam se apropie de final In luna septembrie se imlinesc trei ani de la demararea activitatilor proiectului PRACTeam, perioada in care cei trei parteneri: Universitatea din Oradea, Universitatea de Vest din Timisoara si Universitatea "Stefan cel Mare din Suceava, au obtinut urmatoarele rezultate: 2583 studenti economisti, nivel licenta si master, beneficiari ai serviciilor de consiliere si orientare in cariera si ai unui stagiu de practica PRACTeam particularizat in functie de programul de studiu si postul de practica oferit fiecarui student; 535 tutori de practica - angajati din organizatiile gazda de practica - instruiti in vederea sprijinirii tranzitiei de la scoala la viata activa, care au coordonat si consiliat studentii in cadrul stagiilor de practica; 2583 fise de practica personalizate pentru studentii si masteranzii economisti; 470 Acorduri de parteneriat semnate cu organizatii gazda de practica  din judetele Bihor, Timis si Suceava; 3 studenti economisti care au beneficiat de un stagiu de internship; 3 dispecerate de practica PRACTeam functionale in cele trei universitati partenere dotate cu aparatura si echipamente IT la dispozitia studentilor economisti etc.
2.Organizarea Galei PRACTeam la nivel teritorial si inter-regional Gala PRACTeam se desfasoara la finalizarea stagiilor de practica PRACTeam cu scopul evaluarii, selectarii, nominalizarii, promovarii si premierii studentilor selectati in grupurile tinta ale proiectului PRACTeam pentru peformantele si rezultatele obtinute in cadrul stagiilor de practica PRACTeam. La activitatile Galei PRACTeam vor participa toti studentii care au finalizat activitatile de instruire si stagiile de practica la nivelul celor trei universitati partenere.
3.Desfasurarea activitatii de practica a studentilor PRACTeam In cadrul Facultatilor de Stiinte Economice din universittile partenere PRACTeam, se desfasoara, in aceasta perioada, activitatea de practica in cadrul celor peste 140 de organizatii gazda cu care au fost incheiate Acorduri de parteneriat din judetele Bihor, Timis si Suceava. Practica studentilor economisti se desfasoara in urma activitatii de repartizare a studentilor la unitatile de practica, repartizare care s-a realizat tinand cont de rezultatelor evaluarii aptitudinale, a Rapoartelor de potrivire cu posturile din domeniul specializarii de licenta sau de masterat a studentilor economisti cooptati in proiectului.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by