Articole scrise de Trustul Gazeta


1 - 12 din 12 rezultate
1.Vom invinge. Din nou Stadion: CEDO. Spectatori: Europa. "Meci”: Dan Parcalab-Romania. Scor: 1-0. In 2004, Curtea Europeana a Drepturilor Omului a facut dreptate in cazul Sabou si Parcalab impotriva Romaniei. GAZETA va prezinta fragmente din sentinta care reprezinta un moment de referinta in istoria presei din Romania.
2.Presa maramureseana se solidarizeaza - “Un pumn gelatinos in gura presei din Maramures!” In urma arestarii directorului general al GAZETEI de Maramures, Dan Parcalab, presa maramureseana s-a supus legii nescrise care obliga la solidarizare in cazul in care este victima unei agresiuni! Redactia cotidianului „Glasul Maramuresului” a initiat un demers, la care au aderat deja peste 100 de jurnalisti.
3.Haituirea ziaristilor, sport national In Romania, a haitui ziaristi a devenit un sport national. In Romania de azi, a ataca ziaristi si a cauta apropiati prin care poti sa-i lovesti, a devenit parte a unor intelegeri la nivel mai mult decat inalt
4.Aurelian Grama a aratat ca este inchis la comanda politica Recursul declarat de catre Aurelian Grama impotriva mandatului de arestare preventiva dat de catre completul de la Tribunalul Cluj vineri, 4 ianuarie, a fost respins. Directorul general al publicatiilor Zi de Zi si ZIARUL de Mures a acuzat ca incarcerarea sa s-a facut la comanda politica a primarului Targu Muresului, Dorin Florea, si a camarilei sale.
5."Astia de la DIICOT sunt niste ciudati"
Dan Parcalab din arest pe blog
Dan Parcalab, directorul general al GAZETEI de Maramures, si-a deschis propriul blog de cand este in arest. Mai jos reproducem din textul celor doua scrisori in care vorbeste, printre randuri, despre presiunile procurorilor DIICOT si despre modul cum inteleg acestia sa instrumenteze dosarul GAZETA.
6.Audieri in Parlament Liviu Man a depus, la sfarsitul saptamanii trecute, un memoriu la Comisia pentru mijloace de informare in masa, la Comisia pentru cercetarea abuzurilor, coruptiei si pentru petitii si la Comisia pentru Drepturile Omului, din Camera Deputatilor si din Senat, solicitand audierea sa in regim de urgenta si demararea unei anchete parlamentare independente.
7.Manifest Liviu Man a depus, la sfarsitul saptamanii trecute, un memoriu la Comisia pentru mijloace de informare in masa, la Comisia pentru cercetarea abuzurilor, coruptiei si pentru petitii si la Comisia pentru Drepturile Omului, din Camera Deputatilor si din Senat, solicitand audierea sa in regim de urgenta si demararea unei anchete parlamentare...
8.Cu Milena ce aveti? Milena Man, sotia lui Liviu Man, a fost pusa sub invinuire. Asa rezulta dintr-o citatie ce i-a fost trimisa acasa, si in baza careia i se solicita sa se prezinte la procuror pentru a fi audiata in calitate de invinuit. Milena Man este medic, mama a doi copii minori.Nu are si nu a avut vreodata vreo legatura cu ziarele conduse de sotul ei.
9.Complotul Libertatea vine incet, dar sigur. Presedintele Trustului Gazeta, Liviu Man, a declarat in fata judecatorilor Curtii de Apel Cluj ca dosarul “Gazeta” este urmare a unui complot pus la cale de comisarul sef al Brigazii de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Cluj, Vasile Rus Toma.
10.Libertatea vine incet, dar sigur Presedintele Trustului Gazeta, Liviu Man, a declarat, miercuri, in fata judecatorilor Curtii de Apel Cluj, ca dosarul “Gazeta” este urmare a unui complot pus la cale de comisarul sef al Brigazii de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Cluj, Vasile Rus Toma
11.Cu ce ne da Europa peste nas Peste ceva mai putin de o luna Romania va intra In marea familie a Europei, Uniunea Europeana. Chiar daca si pana acum Romania avea obligatia de a se supune unor norme europene, incepand cu 1 ianurie 2007, aceste norme vor deveni litera de lege.
12.Gratiile integrarii Procurorul Monica Macovei cunoaste foarte bine legislatia comunista. Avocatul Monica Macovei ne-a aparat ca jurnalisti la CEDO si a castigat procesul impotriva statului roman. Ministrul Justitiei Monica Macovei trebuie sa vegheze la corectitudinea anchetei DIICOT privind Trustul GAZETA


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by