Articole scrise de Treizecizero


1 - 2 din 2 rezultate
1.Daniel Dobre, despre relația cu Simona Halep: „Nu e nimic exagerat în ceea ce cere. Simona își respectă echipa” Daniel Dobre a revenit în echipa Simonei în această primăvară și a trebuit să o facă din mers, fără timp de acomodare și fără spațiu de eroare; după o pauză de la circuit, el a intrat direct în focuri, la unul dintre cele mai mari turnee ale anului, la Miami.Dobre a mai lucrat cu Simona de-a lungul anilor anteriori, pregătind-o în țară și însoțind-o la unele turnee, în special cele la care Darren Cahill a lipsit.
2.Tenisul pare din ce în ce mai pregătit pentru o schimbare a regulilor. Dar ce schimbăm, cum şi cât de mult? Unul dintre cele mai conservatoare sporturi din lume pare să fi ajuns şi el la ora schimbărilor. Însă unii spun că aceste posibile schimbări, menite să menţină tenisul actual şi relevant, în pas cu timpurile, riscă să afecteze însăşi structura de rezistenţă a acestui sport  dacă sunt implementate greşit.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by