Articole scrise de Traian Metaxa


1 - 7 din 7 rezultate
1.Bumerangul Trebuie sa te fi nascut in Republica Cutumbura sa te mire traseul de bumerang politic al deputatului Danut Liga, sau sa te numesti Ionel Popa, presedinte al organizatiei judetene Giurgiu a Partidului Democrat, ca sa te bucuri ca ti s-a intors acasa fiul risipitor dupa o meteorica si infructuoasa ravna pe plantatiile PRM, PC si ale Independentilor.
2.Matioshele Tamara In urma cu vreun an bunastarea se masura in apartamente preluate de baietii cu carnete de partid pe bani putini din fondul locativ de stat, la care se adauga goana dupa pamant intra si extravilan.Va mai amintiti cate case avea Nastase? Mai stie cineva ceva despre casa lui Basescu. Daca aflati sa-mi spuneti si mine.
3.Gigacaloria unei decizii care fenteaza statul de drept Hotararea nr. 156/2005 a Consiliului Judetean Giurgiu, care stabileste noul pret al gigacaloriei pentru perioada 1 ianuarie 2006–31 decembrie 2006 la 139,13 RON /Gcal, fara T.V.A. este contestata de Asociata de locatari nr. 29 pe motivul ca s-a incalcat Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala de interes public.
4.Primarul si secretarul Primariei Ogrezeni pusi "in lanturi" de Justitie pentru ca si-au permis sa se puna cu un potent om de afaceri Cand credeam ca, in fine, conflictul dintre administratia locala a comunei Ogrezeni si patronul firmei S.C. PESCARUL HOBAIA , domnul Dan Pasat, s-a mai domolit in urma vizitelor facute la fata locului de catre prefectul de Giurgiu si venirea iernii, razboiul izbucneste cu o mai mare intensitate, ajungandu-se in cele din urma la judecata de apoi a Justitiei
5.Barca PSD si colacul de salvare al PD Barca pneumatica a Partidului Social Democrat continua sa fie parasita de cei ce nu mai cred in social-democratia cu chipul lui Nastase la pupa si Geoana la prova. Grijulii nevoie mare, pedistii giurgiuveni ai lui Ionel Popa le arunca fiecaruia cate un colac de salvare.
6.Informatii pe furnal: Lui Marian Maroiu ii este mai aproape gigacaloria decat soseaua de centura a municipiului Reintorsi pe baricadele luptei politice, liderii PSD au constatat la colegii lor un suflu nou, dar si o nemultumire crescanda a giurgiuvenilor fata de maniera de guvernare a Coalitiei, a declarat Marian Maroiu, prsedintele Organizatiei municipale Giurgiu a PSD, in cadrul conferintei de presa sustinuta la sediul PSD Giurgiu.
7.Directia Generala de Asistenta sociala si Protectia Copilului Giurgiu, la un pas de colaps Situatia Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Giurgiu este departe de a se fi asezat pe coordonate firesti. Gravele probleme legate de activitatea zilnica in aprovizionarea cu alimente, materiale de intretinere, intarzierea la plata a energiei electrice, neasigurarea salariilor angajatilor s-a transformat intr-o veritabila bomba cu ceas.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by