Articole scrise de Traian Dobre


1 - 5 din 5 rezultate
1.Suntem otraviti de industrie, nu de autoturisme! Cele mai importante surse de poluare a aerului sunt cele fixe industriale, de obicei concentrate pe mari platforme industriale, dar si intercalate cu zone de locuit, intens populate (cu dezvoltari preponderent pe verticala).
2.Mostenirea din cartierul Henri Coanda, doar varful aisbergului Dupa un scandal fara egal in lumea imobiliara, Tribunalul Municipiului Bucuresti a hotarat casarea sentintei din Dosarul sistarii lucrarilor la santierul ANL Henri Coanda si a trimis cazul, spre rejudecare, la Judecatoria Sectorului 1.
3.Mafia PSD-ista isi vrea portia din afacerea Henri Coanda Ion Radu Fotino si Cristian Zechiu au inceput, in toamna lui 2003, sa caute „sprijin politic” pentru a rezolva problema. Au gasit acest sprijin in persoana unuia dintre mai-marii puterii politice, de la acea vreme din Romania, eminenta cenusie aflata, actualmente, teoretic, in opozitie.
4.Piraterie cu ARO in America (III) Interesele unui roman s-au intersectat cu cele ale grupului SMD; ● Banca }iriac, praduita de 700.000 de dolari; ● Creierul afacerii, un fost partener al presedintelui Cross Lander; Un fost securist, unul dintre pionii importanti ai jocului
5.Piraterie cu ARO in America Interesele anumitor grupuri de influenta s-au manifestat destul de agresiv. Senatorii de Arges Nicolae Vacaroiu si Constantin Nicolescu (supraveghetorul-sef al SIE) stiu multe, dar nu spun nimic. In centrul piramidei comerciale se afla SMD Automotive Group Inc., o companie americana.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by