Articole scrise de Toma Roman jr.


1 - 3 din 3 rezultate
1.Jurnalul National: Anarhistii ne mai lipseau! Toma Roman jr. face in Jurnalul National o trecere in revista a gruparilor anarhiste din Romania (Colectivul subteran din Iasi, Craiova-Antifa, Acţiunea Antifascista – Bucuresti, grupul Lady Fest si Aquarius). Jurnalistul trage un semnal de alarama in privinta dezvoltarii rapide a acestora si spune ca ne-am putea astepta la violente la anul cand in Romania va avea loc Summit-ul NATO.
2.Pretul trecerii ilegale in Spania: intre 50 si 200 de euro Aproape in fiecare zi, peste 70 de romani sunt respinsi la intrarea in tara de catre autoritatile spaniole. Romanii au gasit o solutie: reusesc sa treaca frontiera contra unei sume cuprinsa intre 50 si 200 de euro, cu ajutorul retelelor de calauze.
3.Calaretul din Cacat vrea la Wimbledon Un tigan din comuna Cetate, dresor de porci, isi antreneaza calul pentru Derby-ul englezesc. Personajul Ciucurel din Cacat e un nene ambitios, care vrea cu tot dinadinsul sa ajunga sa castige cursele de cai de la renumitul Derby. Stapanul se jura ca armasarul lui e mai tare decat o Dacia normala, ba chiar decat ARO-urile jandarmilor.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by