Articole scrise de Steluta Voica


1 - 5 din 5 rezultate
1.Cotidianul: Medicina alternativa in Romania: vindeca boala sau sufletul? Singurul loc in care democratia nu e bine tolerata e regatul bolii. La intrarea in acesta, medicina conventionala ofera un diagnostic similar cu al altor milioane de oameni, iar ca iesire o loterie, rezultat al unei chestiuni de probabilitate statistica.
2.Cotidianul: Infernul Erotic din Biblioteca Nationala a Romaniei Carti de infern, temperatura la care virtuozii moralei credeau ca hirtia arde de rusine, au inchis bibliotecile din toata lumea in colectii interzise cu miile, daca nu cu zecile de mii. Abecedare pentru virgine, dupa care sa invete sa pregateasca dulceata unei sofale, nebunii galante cu papi si paji sau prelungi tratate de mecanica frenetica a trupurilor au imbatrinit uitate, cu misterul disparut si la Biblioteca Nationala a Romaniei. 
3.Cearta tabloidelor pe Elena Udrea in costum de baie roz Sedinta foto a Elenei Udrea pe malul marii cu reporterii ziarului „Libertatea“ a stirnit minia ziarului „Cancan“, care o acuza ca a aranjat cu cei de la „Libertatea“ sa vina s-o imortalizeze in costum de baie. Cele doua tabloide au publicat ieri concomitent fotografii cu Elena Udrea in costum de baie roz pe plaja la Mamaia
4.Saracii oameni bogati Cind devine a ta, bogatia iti lasa in urma viata in care visai sa ai o casa si o masina si-ti deschide usa spre urmatoarea. O viata ce pare rupta din coasta lui Apollo, in care nu mai exista timiditate, traiesti in luxul de a spune adevarul cind poftesti si ai la dispozitie o gramada de oameni gata sa-ti maseze, chiar si thailandez, orgoliul. Dar nu rareori ramii blocat la granita si asisti la razboiul lumilor.
5.Regina cistigurilor pe Internet In opt ani, Corina Morar a cistigat peste 1.500 de premii la concursurile organizate de site-uri. O studenta blonda la ASE a devenit, prin munca si perseverenta, regina concursurilor de orice fel. Pina acum a inhatat peste 1.500 de premii si inca nu si-a potolit setea de cistig. Vinatoarea continua.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by