Articole scrise de Stefan Radeanu


1 - 5 din 5 rezultate
1.Credite prea mici si mijlocii In dizertatia sa cu ocazia decernarii titlului de Doctor Honoris Causa al Universitatii "George Bacovia", guvernatorul Mugur Isarescu a facut radiografia procesului de intermediere financiara in Romania in perioada 1990-2007.
2.Gigapretul RADET Mai sunt doar 7 zile pana cand cererea RADET, de majorare cu 28,9 la suta a tarifelor pentru agentul termic livrat, va fi supusa aprobarii consilierilor locali ai Consiliului General al Primariei Municipiului Bucuresti. Toate datele indica faptul ca solicitarea va primi OK-ul Consiliului. Primarul general Adriean Videanu este optimist.
3.Marea imparteala a fondurilor europene 4,4 miliarde de euro pentru cele 8 regiuni de dezvoltare. Criteriile de distributie sunt discutabile. Asa cum era de asteptat, sedinta de joi a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operational Regional a fost una extrem de interesanta si mai ales tensionata.
4.Ce "jocuri" face viceguvernatorul Bogza? Masa rotunda pe tema infractiunilor financiare, organizata, zilele trecute, la Bucuresti, de ambasadorul Michael Guest, i-a prilejuit domnului Mihai Bogza, viceguvernatorul BNR, inca o iesire la rampa, in stilul sau caracteristic, potrivit mai degraba unui politician aflat in campanie si in nici un caz functiei pe care domnia sa o ocupa in cadrul Bancii Centrale.
5.Am "inchis" agricultura Dincolo de optimismul debordant de care s-a dat dovada la anuntarea inchiderii capitolului „Agricultura“, prezentat ca un succes remarcabil al negociatorilor romani, ar trebui sa privim si partea goala, mult prea goala, a paharului.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by