Articole scrise de Steen Jakobsen, Chief Economist


1 - 2 din 2 rezultate
1.Oricat l-ai studia, acordul bugetului SUA este un mare esec! ​Studiind noul acord de plafon al datoriei SUA, obţinut în ultimul moment, putem vedea că nu este decât un evident târg politic, un alt exemplu de răspuns ce decurge din ideea care a dominat toate crizele financiare, începând chiar de la soluţia Greenspan pentru prăbuşirea bursei din 1987. Scopul evident al acestui acord de buget este să transforme alegerile prezidenţiale din SUA într-un referendum între membrii GOP anti-taxe și democraţii pro-taxe. Nici mai mult, nici mai puţin.
2.Jakobsen, Saxo Bank: Timpul se scurge pentru Europa. Problema Greciei si nationala daneza de fotbal Pentru a descrie cel mai bine nenorocirea in care se afla Grecia si Europa, va voi povesti despre echipa nationala daneza de fotbal. Asemanator Europei, aceasta s-a remarcat la un moment dat in 1992, castigand Campionatul European, dupa ce a infrant in finala puternica ehipa a Germaniei. De atunci insa, a alunecat pe o panta descendenta, precum ratele de crestere economica ale Europei.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by