Articole scrise de Spark OneData


1 - 6 din 6 rezultate
1.[P] De ce ne e frică de Big Data? Într-o vreme majoritatea articolelor despre Big Data erau despre ce chestii tari poți să faci cu Machine Learning, cazuri uimitoare de utilizare a Big Data și statistici amuzante sau neobișnuite, venite pe calea analizei automatizate a seturilor mari de date. Doar câteva voci îngrijorate reușeau să pătrundă în media, printre ele, Elon Musk și Stephen Hawking, dar criticile lor erau încă foarte conceptuale.
2.[P] Cum să construiești un proiect de Big Data pentru organizația ta? Analiza de Big Data e unicornul organizațiilor de astăzi, toată lumea încearcă să înțeleagă și să utilizeze cât mai mult, atât din datele acumulate intern, cât și din datele nestructurate generate în timp real de peisajul social.
3.[P] Cum să folosești Big Data în social media Big Data și-a lăsat impactul asupra multor sectoare și schimbă modul în care oamenii lucrează, de la comerțul cu amănuntul la servicii medicale sau marketing. Dacă transformarea nu a ajuns încă la tine, pregătește-te - probabil nu mai ai mult de așteptat.
4.[P] Cum vor schimba Big Data Analytics și AI business-ul? Dacă lucrezi într-o organizație care s-a împotrivit până acum schimbării din cauza mentalității învechite sau pentru că pur și simplu consideră că schimbarea e “prea dificil de gestionat” – nu-ți pierde optimismul, atitudinea asta nu ține așa mult în ziua de azi. Probabil deja există presiuni în direcția asta, dar pașii de la început sunt mici și greu observabili.
5.[P] Cum să devii Data Scientist folosind doar Internetul În lumea ultra tehnologizată de astăzi, toată lumea își dorește cât mai mult de la Big Data. De la companii la organizații non-profit la instituții guvernamentale, există o cantitate aparent infinită de informații care pot fi sortate, interpretate și aplicate pentru o gamă largă de scopuri.
6.[P] ​Strugurii Big Data: dulci la nivel global, cam acri pentru România În fiecare minut*, în SUA, se folosesc 4.416.720 GB de date de internet. Cantitatea imensă de date generată aduce sume colosale companiilor care se folosesc de analiza Big Data pentru a-și ghida business-ul. În Romania, însă, utilizarea de Big Data pentru Business Analysis e încă o raritate. În plus, cu câteva excepții, aceste servicii nu sunt puse la dispoziția business-ului local decât de către jucători externi.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by