Articole scrise de SmartWoman.ro


1 - 30 din 2475 rezultate
1.Stranger Things Review - Credeai c�� o s�� joci Dungeons and Dragons toat�� via��a? Nostalgia anilor 80, Madonna si Back to the Future, Mall - ul care cucere��te America ��i bag�� afacerile locale în faliment, primarul corupt, invazia ru��ilor care construiesc o ma��in��rie care fur�� electricitatea ora��ului Hawkins ��i pl��nuiesc sa deschid�� poarta spre The Upside Down, monstrul care se asambleaz�� din oameni. Nu cred c�� ar fi reu��it acesta schema cu de toate altundeva decât în Stranger Things ��i cu actorii din Stranger Things. :)
2.Nicoleta a fost impiedicat�� s�� voteze ��i ironizat��, de��i a furnizat dovada dizabilit����ii Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati (CEDCD) a depus plângere penal�� împotriva reprezentantului Prim��riei din Comuna CURCANI, Jude��ul C��l��ra��i, care în mod voit ��i ostentativ a înc��lcat dreptul la vot al unei persoane cu dizabilit����i grave, aflate în imposibilitatea de a se deplasa la sec��ia de votare, conform comunicatului de presa al CEDCD.
3.Întrebarea pe care nu trebuie s�� o pui niciodat�� unei femei: ''E��ti la menstrua��ie?'' Ai fost vreodat�� în preajma unei femei care p��rea frustrata, sup��rat�� sau iritat��? Ai întrebat-o vreodat�� sau ai fost tentat s�� o întrebi dac�� e la menstrua��ie?
4.Cine evit�� sexul ��i de ce Evitarea sexului poate duce la stres emo��ional, ru��ine ��i stima de sine sc��zut�� - atât pentru persoana care evit�� sexul, cât ��i pentru partenerul care este respins. Cu toate acestea, în timp ce societatea noastr�� se concentreaz�� foarte mult pe a face sex, nu ��tim la fel de multe despre de ce nu facem sex.
5.Poveste de Pa��ti: ou��, iepuri, venirea prim��verii - o s��rb��toare cre��tin�� cu influen��e p��gâne Este una dintre cele mai importante s��rb��tori cre��tine care î��i schimb�� data de la an la an, printr-un set complex de calcule pe baza echinoc��iului de prim��var�� ��i a fazei lunii. In acela��i timp, simbolurile de Pa��ti dau s��rb��torii un aer de p��gânism precre��tin. Care sunt originile Pa��telui ��i ale ritualurilor?
6.Imagini cu Emilia Clarke în spital, dup�� un anevrism cerebral: O parte din creierul meu a murit Actri��a Emilia Clarke (Daenerys din Game of Thrones) a dezv��luit c�� a suferit mai multe anevrisme cerebrale, care au început dup�� primul sezon din Game of Thrones.
7.A��a arat�� depresia postnatal��: M�� uitam uneori la copii ��i m�� gândeam c�� merit�� mai mult decât mine, stau pur ��i simplu ��i nu m�� pot îmbr��ca cu zilele. Ce fel de via���� le ofer? De��i mamele î��i doresc sprijin, exist�� bariere în calea accept��rii. Mamele au sim��it teama, ru��ine ��i vina de a fi o mam�� cu probleme de s��n��tate mintal��. Aceste sentimente le determin�� s�� î��i ascund�� problemele psihice de familie, prieteni ��i speciali��ti.
8.Portret statistic INS ��i Eurostat: Via��a femeilor ��i b��rba��ilor în Europa. De ��apte ori mai multe femei decât b��rba��i tr��iesc singure cu copiii Acas��, la locul de munc��, la ��coal�� exist�� diferen��e mari între vie��ile femeilor ��i b��rba��ilor din Europa, dar exist�� ��i similitudini.
9.Cum pot p��rin��ii de ast��zi s�� creasc�� o genera��ie mai tolerant��? De ce se dezvolt�� stereotipurile la copii? Acestea merg mai adânc decât credin��ele copiilor ��i pot influen��a ��i comportamentul. La vârsta de ��ase ani, e mai putin probabil ca fetele s�� aleag�� activit����i care par s�� le impun�� s�� fie cu adev��rat inteligente, ceea ce ar putea contribui la dezvoltarea unor diferen��e de gen pe termen lung în domeniul ��tiin��ei ��i al matematicii.
10.Oamenii au parte de mai pu��in sex decat crezi Noi consider��m c�� tinerii au parte de mai mult sex decât au în realitate, iar b��rba��ii au viziune distorsionata asupra vie��ii sexuale a femeilor tinere, conform unui nou studiu.
11.1 din 11 copii din mediul rural se culc�� fl��mând noaptea Funda��ia World Vision România a lansat Studiul “Bun��starea copilului din mediul rural” 2018. Cercetarea urm��re��te principalii indicatori privind bun��starea copilului, precum starea de s��n��tate, nutri��ia, igiena educa��ia, participarea în comunitate ��i protec��ia copilului.
12.4 Comportamente care prezic divor��ul Ai fost vreodat�� în mijlocul unei discutii aprinse cu partenerul si brusc el î��i scoate telefonul ��i începe s�� scrie mesaje?
13.Cum isi reprim�� oamenii prejudec����ile Chiar ��i oamenii care s-ar descrie pe sine ca liberali ��i deschisi pot avea o form�� de rasism incon��tient. Filozoful Beate Krickel a folosit psihanaliza pentru a investiga de ce oamenii nu sunt adesea constienti de prejudecatile lor.
14.Cele mai proaste 8 motive pentru care oamenii se c��s��toresc Oamenii cred, de obicei, c�� se c��s��toresc din motive potrivite. Cuplurile autentice s-au dovedit a fi cele in care partenerii sunt indragostiti, exista atractie fizica si potrivire emo��ionala ��i intelectuala ��i valori similare. Insa, unii oameni ajung la altar din motive bizare.
15.De ce ne plictisim intr-o relatie? C��s��toria este complicat��, mai ales atunci când împ��rt����im spa��iul cu o alt�� persoan��, avem banii la comun, negociem sexualitatea ��i rezolv��m nenum��ratele probleme care apar, ca sa nu mai vorbim de aparitia copiilor, scrie psychologytoday.com.
16.Rodica Paléologue, care a cucerit lumea modei pariziene la 60 de ani, vine în România Cunoscuta românc�� devenit�� fotomodel interna��ional de succes la Paris la vârsta de 60 de ani este invitat special la evenimentul Digital Divas by AVON 2018, unde le va dezv��lui femeilor din industria modei secretele frumuse��ii
17.De ce avem nevoie de educa��ie sexual�� Educa��ia formal�� ne înva���� o mul��ime de subiecte relevante în ��coal��, dar educa��ia sexual�� a fost ��i este înc�� o chestiune de dezbatere (moral��). Pentru mul��i dintre noi, educa��ia sexual�� a cuprins biologia reproducerii ��i modul în care sa nu r��mâi gravid�� si sa nu contactezi boli cu transmitere sexual��.
18.Cand trebuie s�� renun��i la o rela��ie? Când investesti mult intr-o relatie, poate fi greu s�� renun��i, pentru ca te ingrijorezi de impactul asupra copiilor, te intrebi dac�� ai f��cut cu adev��rat tot ce se putea face sau ti-e frica de singuratate.
19.A fi sau a nu fi monogam. Monogamia ca ideal si stiinta ''Atitudinile noastre fa���� de monogamie sunt atât de înr��d��cinate, încat sunt invizibile. Nici m��car nu ne gândim c�� este corect. Noi o vedem doar ca singura cale'', spune Terri Conley, autorul principal al studiului.
20.Exista un moment potrivit pentru a da unfriend cuiva - online si in viata reala Pe de o parte, platformele sociale v�� pot ar��ta o parte nou��, intim�� a oamenilor pe care îi cunoa��te��i, pe de alt�� parte, nu v�� place întotdeauna ceea ce vede��i. Sta��i cu degetul pe butonul "unfriend", dar nu pute��i face asta. De ce?
21.De ce adolescentii iau decizii proaste? ���De la consumul de alcool in exces la petrecerea unui prieten, la unele alegeri nepotrivite, adolescen��ii fac adesea lucruri care par neobi��nuit de proaste. Cum pot p��rin��ii s��-i ajute pe adolescen��i s�� înve��e ��i s�� aplice abilit����i bune de luare a deciziilor?
22.5 mituri despre singuratate Faptul ca esti singuratic nu este acela��i lucru cu a fi singur. Singuratatea este un sentiment de deconectare. Nimeni în jurul t��u nu te în��elege cu adev��rat ��i nu ai acele conexiuni semnificative pe care le-ai dori. Izolarea poate fi un factor, dar nu este singurul. Te po��i sim��i singur într-o mul��ime, a��a cum te po��i sim��i perfect fericit, chiar ��i u��urat, s�� petreci ceva timp singur. Uneori vrem s�� fim singuri.
23.Ce trebuie sa stii despre cumparatul compulsiv Mul��i oameni profita de reducerile de iarna si merg la cumparaturi. Totu��i, pentru unele persoane, cump��r��turile nu sunt ceva care poate fi u��or controlat ��i sunt folosite ca mecanism de combatere a anxiet����ii ��i a stimei de sine sc��zute.
24.Alexa de la Amazon este acum feminista si ii pare rau daca te supara In 2017, ca r��spuns la "e��ti o târf��", Alexa, asistentul vocal de la Amazaon, spunea "bine, mul��umesc pentru feedback"; ca raspuns la "esti fierbinte/sexy", spunea "ce dragut din partea ta sa spui asta".
25.Parteneriat Apple - Fondul Malala pentru a sprijini educatia fetelor. Malala: ''Visul meu este ca fiecare fata sa-si aleaga propriul viitor'' ''Credem c�� educa��ia este o for���� in calea discrimarii de gen ��i împ��rt����im angajamentul Fondului Malala de a oferi fiec��rei fete o ��ans�� de a merge la ��coal�� ", a declarat directorul executiv al Apple, Tim Cook, care se va al��tura consiliului de conducere al Funda��iei Malala, scrie techcrunch.com.
26.Cum sunt invatati baietii si fetele lucruri diferite despre violenta Daca ii crestem pe baieti intr-o lume care le cere b��ie��ilor s�� arate cat sunt de puternici, acest lucru are un impact devastator asupra b��ie��ilor ��i b��rba��ilor, dar ��i asupra femeilor ��i fetelor.
27.De ce o casatorie toxica e mai rea pentru un copil decat divortul Dac�� divor��ul doare sau ii ajut�� pe copii depinde de modul în care se poarta p��rin��i, dar un lucru este sigur: o c��s��torie toxic�� le face mai mult rau decat bine copiilor.
28.Cand copiii nu vor sa mearga la scoala. 10 sfaturi pentru a preveni refuzul Te lup��i dimineata cu refuzul copilului de a merge la ��coal��? Iat�� câteva sfaturi despre ce ar trebui s�� faci ca p��rinte ��i ce nu ar trebui s�� faci.
29.Daca nu iti gasesti un sot care sa te sprijine in cariera, mai bine ramai singura Femeile ambi��ioase profesional au doar dou�� op��iuni atunci când vine vorba de partenerii lor - un partener care sa le sprijine in cariera sau niciun partener. Orice e la mijloc se sfâr��e��te prin a fi un dezastru.
30.Cum s-a schimbat atitudinea fata de sex din anii '80 pana in prezent, potrivit unui sexolog Din anii '80 pana acum au aparut unele schimbari in modul in care privim sexul. Cercetatoarea Carol Queen de la Institute for Advanced Study of Human Sexuality prezinta cateva dintre ele.

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 83 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by