Articole scrise de Silvia Cernadarca


1 - 4 din 4 rezultate
1.Trei sferturi din romani nu folosesc calculatorul Gradul de utilizare a computerului in Romania este cu mult mai redus decat cel existent la nivel european. Aproximativ 74% din romani nu utilizeaza calculatorul, in timp ce media in tarile central si vest europene este de 51,67%. Mai mult, categoriile profesionale presupuse a promova educatia informationala, cum ar fi profesorii, ating un grad de neutilizare a computerului peste media nationala.
2.MCTI vrea sa privatizeze tot ce mai are si sa relanseze Cosmorom Ministerul Comunicatiilor va privatiza, pana in 2006, RomTelecom, POSTelecom si Societatea Nationala de Radiocomunicatii, dupa cum a declarat, ieri, Szolt Nagy, ministrul comunicatiilor. De asemenea, in urmatorii patru ani, va fi privatizata si Posta Romana, printre prioritatile lui Nagy fiind si relansarea Cosmorom.
3.ANRC va trece sub tutela Parlamentului Romaniei Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) va trece, peste aproximativ un an, din subordinea guvernului in cea a parlamentului, a declarat, ieri, ministrul comunicatiilor si tehnologiei informatiei Zsolt Nagy.
4.Angajatii ANRC si-au tras salarii de peste 33 milioane de lei Salariul mediu brut, in cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRC), va fi, in anul 2005, nici mai mult, nici mai putin de 33.300.000 de lei. Acest lucru inseamna ca lefurile nete ale angajatilor acestei institutii de stat vor fi, in medie, de aproape 20.000.000 de lei.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by