Articole scrise de Rupert Wolfe Murray, trad. Maria Farcas


1 - 2 din 2 rezultate
1.Alina Serban, o actrita care merita urmarita "Ori de cate ori unul dintre marii actori romani se stinge din viata, cineva imi spune ca, odata cu acesta, se incheie si ultimul capitol care marcheaza declinul teatrului romanesc. Romanii au tendinta de privi viitorul intr-o lumina neagra, iar acest tip de negativism este proiectat si in lumea artistica: trecutul este ceva glorios, in timp de viitorul nu poate fi decat mizerabil. Doar ca eu nu sunt roman si nu impartasesc aceasta viziune", scrie Rupert Wolfe Murray, editor freelance, care traieste si lucreaza in Bucuresti.
2.Comedie britanica la Bucuresti Poate cel mai interesant lucru in ceea ce priveste Seara de Comedie Britanica e strada. Gabroveni, undeva in Lipscani, a intrat si ea in procesul de reconstructie (adica intr-un haos total). Michael Fraser, manager la Club Mojo si organizatorul serilor de comedie britanica din Romania, spune ca e "cea mai nasoala strada din tot Bucurestiul".


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by