Articole scrise de Revista Piata


1 - 2 din 2 rezultate
1.(P) Horia Virlan si Cezar Munteanu gatesc la Food & Bar Show pentru profesionistii din Horeca Cea de a noua editie a Food & Bar Show, care va avea loc joi, 6 octombrie, la World Trade Plaza (Piata Montreal, Nr. 10), reuneste ofertele a peste 20 dintre cei mai importanti furnizori de produse alimentare, echipamente, bauturi si accesorii dedicate sectorului ospitalitatii. Proprietarii si managerii de locatii, F&B managerii si bucatarii profesionisti vor avea ocazia sa discute cu reprezentantii expozantilor despre toate aspectele colaborarii cu furnizorii: probleme curente, conditii comerciale, despre produse noi si oferte speciale pentru vizitatorii expozitiei si, nu in ultimul rand, despre solutii de a atrage si fideliza clientii.
2.(P) 13 mari furnizori participa ca expozanti la Piata Trade Expo Bucuresti Comerciantii traditionali, retelele locale de retail si distribuitorii din Bucuresti se intalnesc, joi 6 octombrie la World Trade Plaza, cu mari companii furnizoare de bunuri de larg consum la a IX-a editie a Piata Trade Expo. Amenajata sub forma unui magazin de proximitate, Piata Trade Expo este o expozitie de bunuri de larg consum care are ca scop imbunatatirea colaborarii dintre producatori, distribuitori si comerciantii detailisti pentru cresterea profitului in comertul cu bunuri de folosinta zilnica.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by