Articole scrise de Redactor


1 - 3 din 3 rezultate
1.Academia Catavecu: Amprentati-l pe Copos! Inainte sa-i fie adaugata porecla Hilton, termopane si doua zerouri la preturile deja mari, Athenee Palace a fost locul unde, cand si cand, a mancat raci si a baut sampanie literatura noastra interbelica si unde, pe vremea lui Ceausescu, mai multe generatii de ospatari, curve si maiori de la Militia Economica au facut avere.
2.Academia Catavencu: Top 6 elevele Elenei Udrea Nici nu stim de ce stam cu miinile in buzunare, frecind menta prin redactie , si ne tot plingem ca in Romania nu mai apar femei noi. Ca tabloidele sau televiziunile vind bine tot cu Andreea Marin, Raduleasca, Mihai Gadea sau Elena Udrea. E adevarat doar pe jumatate: fete noi apar ca ciupercile frumos colorate dupa inundatie si depinde doar de noi (ma rog, de Bogdan Petry) sa le punem pe nou intrate in cea mai feminina lumina. Sa luam un exemplu la intimplare: alegerile parlamentare.
3.Academia Catavencu: Tariceanu sustine cenzura tovarasilor din Rompres/Agerpres E o dimineata insorita de mai, anii '80. Tocmai de aceea, macarale rid in soare, argintii, pe linga Casa Scinteii. Dintr-o Dacia neagra, cu numar mic si sofer, coboara tovarasul Ioan Mihai Rosca, economist de fabrica socialista, absolvent de "Stefan Gheorghiu", sef peste Agerpres, vocea oficiala a poporului. Intra in redactia agentiei de presa a Romaniei socialiste, isi deschide biroul si Scinteia, apoi suna la securistul de serviciu. Tovarasul, de nadejde, ca de obicei, il linisteste: in timpul serviciului lui nu s-a cenzurat nimic deosebit, pentru ca nimeni nu a miscat in front.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by