Articole scrise de Redactia


1 - 30 din 6319 rezultate
1.Feti���� de 10 ani, agresat�� sexual în scara unui bloc din Râmnicu Vâlcea / Suspectul, un b��rbat de 46 de ani O feti���� de 10 ani din Râmnicu Vâlcea a fost agresat�� sexual în scara unui bloc din ora��, potrivit Mediafax. Poli��i��tii au re��inut vineri un suspect - un b��rbat de 46 de ani, din comuna Scundu.
2.Femeie obligat�� s�� fac�� un test de sarcin�� pentru a se putea îmbarca în avion O companie aerian�� din Hong Kong a obligat o tân��r�� s�� fac�� un test de sarcin�� înainte de a-i permite s�� se îmbarce într-o aeronav�� având ca destina��ie o insul�� din Pacific, popular�� printre femeile gravide care doresc s�� ob��in�� cet����enia american�� pentru copiii lor, scrie AFP, preluat�� de Agerpres.
3.MAE aten��ioneaz�� c�� în Bosnia ��i Her��egovina poluarea atmosferic�� este la un nivel ridicat Ministerul de Externe îi aten��ioneaz�� pe românii care c��l��toresc în Bosnia ��i Her��egovina c�� poluarea atmosferic�� din statul respectiv se men��ine la un nivel ridicat, în special în Cantonul Sarajevo. Au fost prelungite, pe termen nedeterminat, interdic��iile de circula��ie în Sarajevo pentru ma��inile poluante.
4.Elevii de la un liceu din Techirghiol ���scap�� de ghiozdan/ Toate manualele au fost înlocuite cu cele digitale pe tablete Elevii din clasele I-VII de la Liceul Teoretic "Emil Racovi����" din Techirghiol vor avea toate manualele în format digital, iar în acest fel nu vor mai purta zilnic ghiozdanele pline de c��r��i. ���Inspectoratul ��colar Jude��ean (I��J) Constan��a a lansat proiectul-pilot denumit "Un ghiozdan relaxat" pentru elevii claselor I-VII, prin care manualele s�� nu mai fie transportate între cas�� ��i ��coal��, putând fi utilizate ��i tabletele, se arat�� într-un comunicat al institu��iei.
5.Europa liber��: Câ��i bani au încasat televiziunile pentru candidatul Iohannis Europa liber�� a ob��inut datele oficiale privind sumele pl��tite în timpul campaniei electorale pentru promovarea candidatului Klaus Iohannis. Conform acestora, aproape jum��tate din suma cheltuit�� în campanie a fost direc��ionat�� c��tre televiziuni.
6.Gigi Becali nu scap�� de interdic��ii. Cererea de reabilitare, respins�� de Curtea Suprem�� Magistra��ii instan��ei supreme au respins cererea lui Gigi Becali de reabilitare judec��toreasc��, decizia nefiind definitiv��. Becali r��mâne cu interdic��iile de a vota ��i de a fi ales într-o func��ie public��.
7.Aproximativ 2,5 milioane de cet����eni UE au primit dreptul de a r��mâne în Regatul Unit dup�� Brexit Peste 2,45 milioane de cet����eni UE au primit dreptul de a tr��i ��i a munci în Regatul Unit dup�� Brexit, în timp ce în cazul a ��ase persoane cu istoric infrac��ional ''grav sau persistent'' a fost refuzat acest drept, informeaz�� joi agen��ia de pres�� britanic�� PA, preluat�� de Agerpres.
8.Firea, c��tre Guvernul PNL citând din Confucius: Înainte s�� apuci pe calea r��zbun��rii, sap�� dou�� morminte Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, atac�� din nou Guvernul Orban, sus��inând c�� nu sunt bani pentru nimic în guvernarea PNL, dar sunt "bani mul��i, mul��i pentru alegeri - anticipate, dou��-trei-��apte tururi".
9.VIDEO Klaus Iohannis: Asumarea r��spunderii Guvernului pe alegeri în dou�� tururi, alegere foarte potrivit��. Îi sprijin total Pre��edintele Klaus Iohannis a declarat joi c�� sprijin�� „total” anun��ul Guvernului Ludovic Orban de a-��i asuma r��spunderea pentru alegerea primarilor în dou�� tururi ��i a anun��at c�� va cere dezbaterea proiectului în sesiune extraordinar�� a Parlamentului. În ceea ce prive��te o mo��iune de cenzur�� a opozi��iei, ��eful statului s-a declarat „destul de sceptic”.CITE��TE ��I: Guvernul î��i asum�� r��spunderea pentru alegerea primarilor în dou�� tururi. Orban: E vital ca primarii s�� fie ale��i de jum��tate plus unu din cet����eni, pentru a avea legitimitate / Care este procedura
10.Un primar din Arge�� a lovit cu ma��ina un copil, apoi a fugit Un primar din jude��ul Arge�� a acro��at cu ma��ina un copil de 10 ani ��i a fugit, fiind cercetat penal de poli��i��ti pentru v��t��mare corporal�� din culp�� ��i p��r��sirea locului accidentului f��r�� încuviin��area poli��iei.
11.UPDATE Jurnalista Ioana Ene Dogioiu, la Europa FM. „Nu vin în locul lui Moise Guran, e o coinciden����” Jurnalista Ioana Ene Dogioiu de la Ziare. com se al��tur�� de joi echipei de realizatori „Pia��a Victoriei” de la Europa FM, unde îi ia locul lui Moise Guran, care s-a retras din pres�� ��i a intrat în politic��, la USR-PLUS.
12.Trupa Pearl Jam va lansa un nou album dup�� o pauz�� de ��apte ani Legendara trup�� rock Trupa Pearl Jam a confirmat miercuri c�� revine anul acesta pe pia��a muzical�� cu o nou�� produc��ie discografic��, "Gigaton", programat�� s�� apar�� la 27 martie ��i al c��rei prim extras, "Dance of the Clairvoyants", va fi disponibil în câteva s��pt��mâni, relateaz�� EFE. Albumul este lansat dup�� o pauz�� de 7 ani.
13.VIDEO P��rin��ii copiilor mor��i într-un incendiu în cas��, reclama��i la Protec��ia Copilului din mai 2019. Autorit����ile spun c�� "totul era în regul��" P��rin��ii celor patru copii din Timi��oara mor��i într-un incendiu care le-a cuprins locuin��a în timp ce erau singuri acas�� fuseser�� reclama��i la Direc��ia de Asisten���� Social�� ��i Protec��ia Copilului înc�� din mai 2019, vecinii spunând c�� î��i neglijau copiii. Conducerea DGASPC Timi�� sus��ine c�� asisten��ii sociali au mers de dou�� ori la locuin��a familiei, în prim��var�� ��i în decembrie, ��i c�� au constatat c�� micu��ii "erau bine îmbr��ca��i, hr��ni��i ��i îngriji��i".
14.VIDEO Procurorii care vor ��efia DNA, în fa��a comisiei conduse de Predoiu. Procurorul Ionu�� Botnaru a ie��it din curs��, au r��mas 4 candida��i / Declara��iile candida��ilor Cei patru candida��i r��ma��i în cursa pentru func��ia de procuror ��ef al Direc��iei Na��ionale Anticorup��ie au sus��inut, miercuri, interviurile în fa��a comisiei conduse de ministrul Justi��iei, C��t��lin Predoiu. La acest concurs se înscriseser�� cinci candida��i, dar joi, în timpul audierilor, Predoiu a anun��at c�� Ionu�� Botnaru s-a retras. Actualul ��ef interimar al DNA, C��lin Nistor, care candideaz�� pentru un mandat de procuror-��ef plin, a spus c�� atunci când a preluat portofoliul "presiunea mediatic�� asupra DNA era infernal��”, iar acum lucrurile "s-au mai calmat".
15.Sanc��iuni de ochii lumii, dup�� ce o feti���� de 8 ani, nev��z��toare, a murit la o ��coal�� din Târgu Frumos Consiliul de administra��ie al Liceului Special "Moldova“ Târgu Frumos a stabilit primele m��suri în cazul persoanelor cu responsabilit����i în incidentul din 15 decembrie, care s-a soldat cu mortea unei feti��e nev��z��toare în vârst�� de opt ani. Ea a decedat dup�� ce a c��zut pe sc��rile ��colii. Directorul liceului a primit avertisment, iar pedagogului i s-a mic��orat salariul cu 5% pe trei luni. Dosarul î��i continu�� îns�� drumul la Parchet, scrie Ziarul de Ia��i.
16.Jaf cu cagule la Br��ila. Tâlharii au fugit cu încas��rile unui fast food din ora�� Poli��i��tii din Br��ila caut�� doi indivizi care au jefuit angajatul unui fast food din ora��. În timpul jafului, autorii au purtat cagule ��i, dup�� ce au amenin��at victima cu un cu��it, au fugit cu încas��rile de o zi ale firmei.
17.Mii de p��s��ri din ferma din Maramure�� unde a fost diagnosticat�� gripa aviar�� vor fi omorâte / Apelul autorit����ilor jude��ene c��tre popula��ie Autorit����ile sanitar-veterinare din jude��ul Maramure�� vor începe, miercuri, procedura de eutanasiere ��i incinerare a p��s��rilor din ferma de g��ini din localitatea Seini unde a fost confirmat�� gripa aviar��. Autorit����ile jude��ene din Maramure�� roag�� popula��ia s�� nu intre în panic�� ��i s�� respecte m��surile de profilaxie recomandate de c��tre medici, precizând c�� virusul H5N8 nu afecteaz�� s��n��tatea oamenilor.
18.Doi mor��i ��i 18 r��ni��i dup�� ce un microbuz plin cu pasageri s-a r��sturant în Constan��a Dou�� persoane au murit, iar alte 18 au fost r��nite dup�� ce un microbuz plin cu pasageri s-a r��sturnat pe DN 38, în jude��ul Constan��a.
19.Actori din "Game of Thrones", în distribu��ia "Lord of the Rings" / Se anun���� cea mai scump�� produc��ie TV din istorie Actori din distribu��ia serialului de succes "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones" vor juca în seria "Lord of the Rings", care, cu un buget de 860 de milioane de dolari, se anun���� a fi cea mai scump�� produc��ie TV din istorie, a anun��at Amazon, potrivit The Guardian.
20.Sicriul cu trupul neînsufle��it al jurnalistei Cristina ��opescu va fi depus ast��zi la capela Cimitirului Bellu Sicriul cu trupul neînsufle��it al jurnalistei Cristina ��opescu va fi depus miercuri, la ora 14.00, la capela Cimitirului ��erban Vod�� (Bellu) din Capital��.
21.Adolescent�� lovit�� ��i dezbr��cat�� de vânz��toarele unui magazin din Alexandria / Ea încercase s�� fure blugi Vânz��toarele unui magazin de haine din Alexandria au lovit ��i umilit o fat�� de 14 ani, dup�� ce au prins-o c�� încerca s�� fure mai multe perechi de pantaloni. Fata a fost desenat�� pe fa���� cu un marker, a fost dezbr��cat�� în lenjerie intim�� ��i dat�� afar�� din magazin, scrie Liber în Teleorman.
22.Polonia, ��ara de unde România import�� cele mai multe ��i cele mai ieftine ou�� Polonia ocup�� prima pozi��ie în comer��ul intra-comunitar al României cu ou��, din punct de vedere cantitativ, cu o cantitate de 3.899,16 tone în primele nou�� luni din 2019, dar se afl�� pe locul doi din punct de vedere valoric, dup�� Ungaria, cu o sum�� de 4,17 milioane de euro, conform datelor Ministerului Agriculturii ��i Dezvolt��rii Rurale (MADR) furnizate la solicitarea Agerpres.
23.Ministrul Muncii, despre dublarea aloca��iilor: În acest moment nu sunt bani prev��zu��i în buget. Solu��ia în��eleapt�� e ca resursele s�� fie g��site la momentul rectific��rii din var�� ���Cre��terea aloca��iilor pentru copii nu se poate face peste noapte, deoarece nu sunt fonduri prev��zute în buget, astfel c�� cel mai probabil m��sura va putea fi implementat�� dup�� rectificarea bugetar�� din luna iulie 2020, a declarat, mar��i, ministrul Muncii ��i Protec��iei Sociale, Violeta Alexandru.
24.Primarul Dorin Florea, chemat la audieri la CNCD s��pt��mâna viitoare. Asztalos Csaba: Atitudinea lui m�� duce cu gândul înapoi în istorie Primarul din Târgu Mure��, Dorin Florea, care a propus "introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care vor s�� aduc�� pe lume copii” a fost chemat s��pt��mâna viitoare la audieri la Consiliul Na��ional pentru Combaterea Discrimin��rii (CNCD). "Atitudinea primarului m�� duce cu gândul înapoi în istorie ��i e trist", a declarat ��eful CNCD, Asztalos Csaba.
25.Cursuri suspendate la Liceul German din Arad, unde 40 de elevi au ajuns la spital dup�� deratizare / 14 copii au r��mas interna��i Cursurile de la Liceul Teoretic "Adam Muller Guttenbrun” din Arad au fost suspendate, mar��i, din odinul prefectului, dup�� ce zeci de elevi s-au intoxicat, luni, cu o substan���� înc�� necunoscut��, în urma deratiz��rii f��cute în cl��dire. Ministerul S��n��t����ii precizeaz�� mar��i diminea���� c�� 40 de copii au ajuns la spital cu erup��ii pe fa����, gre��uri ��i v��rs��turi, iar 14 dintre ei au r��mas interna��i.
26.
Cum a fost simplificat�� munca profesorilor începând cu prima zi a semestrului II
Ministrul Educa��iei, Monica Anisie, a anun��at pe Facebook m��surile primei etape pentru debirocratizarea procesului didactic, care se aplic�� începând de luni, o not�� în acest sens fiind trimis�� inspectoratelor ��colare. Vezi în text care sunt m��surile.
27.Europa Liber��: Via��a de biciclist în Bucure��ti. Poli��ia: cel mai des, e vina lor când fac accidente ���România ocup�� primul loc în Europa la decesele bicicli��tilor pe ��osele, raportat la m��rimea popula��iei. Cifrele Poli��iei Capitalei r��stoarn�� o percep��ie popular��: accidentele rutiere în care sunt implica��i bicicli��tii din Bucure��ti se petrec în peste 70% din cazuri din vina bicicli��tilor, nu a ��oferilor. De asemenea, în 2019 au început s�� apar�� accidentele grave, provocate de utilizatorii de trotinete electrice.
28.VIDEO ���Vulcanul Taal din Filipine a început s�� erup��. Exist�� riscul producerii unui tsunami puternic Vulcanul Taal din Filipine a început s�� erup�� cantit����i reduse de lav�� în cursul dimine��ii de luni, iar autorit����ile avertizeaz�� c�� "o erup��ie periculoas��" s-ar putea produce în urm��toarele ore sau zile, relateaz�� BBC news.
29.Circula��ie dificil�� pe Valea Oltului, din cauza unor lucr��ri la carosabil Circula��ia rutier�� va fi îngreunat�� pe Valea Oltului, luni, în zona localit����ii vâlcene Câineni, din cauza unor lucr��ri la carosabil, potrivit Infotrafic.
30.Surse: Cristina ��opescu a fost g��sit�� în pat, învelit�� cu plapuma / E pu��in probabil s�� se fi sinucis Surse apropiate anchetei în cazul mor��ii Cristinei ��opescu au afirmat, pentru Mediafax, c�� jurnalista a fost g��sit�� în pat, învelit�� cu plapuma, f��r�� a avea urme de violen����, fiind pu��in probabil ca aceasta s�� se fi sinucis, iar medicii legi��ti urmeaz�� s�� stabileasc�� exact cauza decesului.

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 211 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by