Articole scrise de Red. stiri


1 - 30 din 4949 rezultate
1.���SONDAJ Ar trebui ca permisele/taloanele auto digitale s�� fie introduse în România? Multe ����ri din Europa ��i din lume testeaz�� sau implementeaz�� solu��ii precum permise auto digitale, disponibile pe smartphone, sau taloane auto digitale, pe când în România o astfel de m��sur�� nu a fost luat�� în considerare, pân�� acum. Între timp, ��oferii români primesc zeci de mii de amenzi anual pentru lipsa unor documente în format fizic.Sondaj HotNews.ro���: Ar trebui ca permisele/taloanele auto digitale s�� fie introduse în România?
2.SONDAJ Moise Guran - din pres�� în politic��, la USR(-PLUS). Cine câ��tig�� mai mult? ���Jurnalistul Moise Guran de la Europa FM iese definitiv din pres�� pentru a-��i "asuma un rol politic" ��i se al��tur�� USR-PLUS. Pe de o parte, el a explicat c�� "nu exist�� cale de întoarcere la meseria" de pân�� acum ��i c�� "a comentat de pe margine suficient". Pe de alt�� parte, el a spus, la Digi24, c�� USR ��i PLUS i-au f��cut, în 2018, o ofert�� de a coordona campania, „ofert�� pe care am refuzat-o, n-am considerat c�� este un conflict de interese dac�� lucrez cu ei ��i din toamna lui 2018 am lucrat cu ei la programe, separat, ��i cu USR ��i cu PLUS." Sondaj HotNews.ro: Moise Guran - din pres�� în politic��, la USR(-PLUS). Cine câ��tig�� mai mult?
3.���SONDAJ Primarul din Târgu Mure�� vrea obliga��ii ��i anchete sociale pentru cuplurile care vor un copil. Ce p��rere ave��i? Primarul din Târgu Mure��, Dorin Florea, a propus o serie de m��suri radicale pentru cuplurile care vor copii. El vrea o "anchet�� social��" obligatorie pentru astfel de cupluri, iar viitorii p��rin���� s�� fie obliga��i s�� dovedeasc�� o situa��ie stabil�� (loc de munc��, locuin����, situa��ie financiar�� acceptabil��, nivel minim de educa��ie). El sus��ine ��i o vârst�� minim�� legal�� la care s�� po��i deveni p��rinte. Dac�� nu, afirm�� el, "consider c�� statul va trebui s�� preia copilul", cu posibilitatea ca p��rin��ii s�� îl recupereze când îndeplinesc condi��iile legale. Primarul s-a referit explicit la comunitatea rom��, sus��inând c�� reprezentan��ii acesteia n-ar mai face copii doar pentru bani din aloca��ii ��i a spus c�� "îl doare în fund" de cei care îl fac nazist.Sondaj HotNews.ro: Ce p��rere ave��i de propunerile primarului din Târgu Mure��?
4.În singur��tate: Cum aminte��te moartea Cristinei ��opescu de cazul altor personalit����i g��site decedate în propriile case Decesul jurnalistei Cristina ��opescu, g��sit�� la s��pt��mâni dup�� ce, potrivit informa��iilor de pân�� acum, încetase s�� mai dea semne apropia��ilor, aminte��te de alte cazuri recente de persoane publice care au fost descoperite dup�� ce au murit, singure, în casele lor - cazuri precum Andrei Gheorghe sau Stela Popescu.
5.SONDAJ Crede��i c�� sunt necesare alegeri anticipate? Premierul Orban a spus, dup�� discu��ii cu pre��edintele Iohannis, c�� au convenit organizarea alegerilor anticipate, pe care le consider�� cea mai bun�� solu��ie pentru ��ar��, având în vedere c�� Parlamentul e dominat de PSD ��i "ac��ioneaz�� ca o frân�� la adresa Guvernului". Orban nu a spus ce strategie va folosi pentru a declan��a procedura anticipatelor.Sondaj HotNews.ro: Crede��i c�� sunt necesare alegeri anticipate?
6.���SONDAJ Crede��i c�� ar fi ok majorarea la cerere a vârstei de pensionare? Pre��edintele Klaus Iohannis ��i-a exprimat sprijinul, joi sear��, pentru posibilitatea ca cei care vor s�� lucreze mai mult s�� se pensioneze mai târziu. El a afirmat c�� majorarea op��ional�� a vârstei de pensionare e o "idee foarte bun��". Chestiunea e subiect de dezbatere de când vicepremierul Turcan a invocat ideea, miercuri, ministrul muncii afirmând ulterior c�� "suntem departe de a lua o decizie" în acest sens.Sondaj HotNews.ro: Crede��i c�� ar fi ok majorarea la cerere a vârstei de pensionare?
7.���SONDAJ Ministerul ��i elevii vor date diferite pentru prima zi de ��coal��, în septembrie. Când crede��i c�� e mai bine s�� înceap�� cursurile? ������Ministerul Educa��iei a propus intr-un proiect de ordin ca anul ��colar 2020-2021 s�� înceap�� pe 14 septembrie, ceea ce a stârnit nemul��umiri printre elevi. O organiza��ie a acestora a cerut s�� inceap�� cursurile de la 1 septembrie. Când crede��i c�� ar trebui s�� înceap�� ��coala?
8.Aglomera��ie pe Valea Prahovei. Se circul�� în coloan�� în zona sta��iunilor Circula��ia rutier�� se desf����oar�� în condi��ii de aglomera��ie, sâmb��t��, pe Valea Prahovei, îndeosebi pe sensul c��tre sta��iunile montane, unde s-au format coloane de ma��ini. Poli��i��tii intervin pentru fluidizarea traficului, informeaz�� Mediafax.
9.Guvernul anun���� semnarea contractului de finan��are a Spitalului Regional Ia��i Ministerul Lucr��rilor Publice, Dezvolt��rii ��i Administra��iei a semnat contractul de finan��are a Spitalului Regional Ia��i, a anun��at, luni, ministrul Ion ��tefan, la începutul ��edin��ei de Guvern.
10.Fiul lui Sile C��m��taru, arestat preventiv dup�� ce a condus drogat ��i f��r�� permis Fiul lui Sile C��m��taru, Albert Balint, va sta 20 zile în arest preventiv. Hot��rârea a fost luat��, sâmb��t�� seara, de magistra��ii Judec��toriei Slatina, dup�� ce acesta a fost prins de poli��i��tii de la rutier��, vineri, conducând o ma��in��, pe DN 65, drogat ��i f��r�� permis de conducere, transmite Mediafax.
11.VIDEO. „Inelul de foc” - ultima eclips�� de soare din 2019 Ultima eclips�� de soare din 2019 a avut loc în aceast�� diminea����, când luna a blocat aproape 97% din discul Soarelui. Eclipsa a putut fi v��zut�� Arabia Saudita, Qatar, Emiratele Arabe Unite, Oman, o parte din India, Sri Lanka, Indonezia, Singapore, Malaezia, Guam.
12.T��riceanu: Cea mai important�� decizie a ALDE a fost ie��irea de la guvernare. Ce s-a întâmplat ulterior pe mine m-a surprins foarte mult ��� C��lin Popescu T��riceanu a declarat c�� cea mai important�� decizie pentru ALDE din acest an a fost ie��irea de la guvernare. Liderul partidului a ad��ugat c�� Viorica D��ncil�� a fost surprins�� de hot��râre, fiindc�� a crezut c�� „nu pleac�� câinele de la m��cel��rie”.
13.Vlad Voiculescu, despre problema RADET: „Ar fi naiv pân�� la par��iv s�� îmi asum s�� reabilitez un anumit num��r de kilometri de re��ea de termoficare, f��r�� s�� am înainte o analiz��” „Ar fi naiv pân�� la par��iv s�� îmi asum s�� reabilitez un anumit num��r de kilometri de re��ea de termoficare, f��r�� s�� am înainte o analiz��. Pot spune 50, 150 de km”, a declarat Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la prim��ria Capitalei la interviurile HotNews.ro LIVE, când a fost întrebat de cum ar putea rezolva problema RADET dac�� ar deveni primar. Voiculescu spune c�� trebuie f��cut un plan „cu toat�� lumea la mas��”, c�� sistemul centralizat de termoficare trebuie p��strat, la pachet cu descurajarea solu��iilor punctuale precum centralele de apartament, dar ��i c�� subven��ia trebuie sc��zut�� pentru c�� nu e sustenabil��.
14.Mar�� pe 22 Decembrie, la Bucure��ti, în memoria eroilor revolu��iei / Vor participa rude ale celor uci��i Mai multe organiza��ii neguvernamentale ��i comunit����i online, inclusiv cele implicate în protestele ultimilor ani, anun���� c�� vor organiza un mar��, pe 22 Decembrie, în memoria eroilor uci��i în timpul Revolu��iei din 1989.
15.Cum poate propaganda rus�� s�� aduc�� atingere justi��iei - cazul unui ucrainean condamnat în Italia pentru uciderea unui fotograf O instan���� italian�� a stârnit controverse atunci când a prezentat, în motivarea verdictului într-un caz de crim��, materiale ce proveneau din publica��ii asociate cu propaganda rus��, potrivit New York Times. Ziarul american arat�� c�� acest caz trage un semnal de alarm�� "în privin��a m��surii în care ��tirile false, dup�� ce s-au strecurat în alegerile ��i în media din Occident, p��trund în tribunalele Vestului".
16.Cum vedeau "în direct" Revolu��ia din '89 diploma��ii americani, britanici ��i canadieni? Un ziarist occidental a publicat sute de pagini din coresponden��a diplomatic�� de atunci Sute de pagini de telegrame ��i inform��ri transmise de diploma��i americani, britanici ��i canadieni în timpul ��i pe tema Revolu��iei din 1989, dar ��i pe cea a revoltei din Bra��ov din 1987 au fost publicate de un jurnalist canadian specializat în legisla��ia privind libertatea de informare, Stanley Tromp, dup�� cum a semnalizat, mar��i, pe pagina sa de Facebook organiza��ia APADOR-CH.
17.SONDAJ Cum vi se par primele pedepse în dosarul Colectiv? Primele pedepse în dosarul Colectiv au fost pronun��ate luni: între altele, opt ani ��i ��ase luni pentru fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, câte 11 ani ��i opt luni pentru patronii clubului. Decizia nu este definitiv�� ��i a stârnit deja prime reac��ii din partea supravie��uitorilor.Sondaj HotNews.ro: Cum vi se par primele pedepse în dosarul Colectiv?
18.Rise Project: Cadoul de adio al Sorinei Pintea pentru industria farmaciilor fantom�� - UPDATE În ultimele zile pe care le-a petrecut la Ministerul S��n��t����ii – a��teptând s�� fie înlocuit�� de un succesor votat de actuala majoritate parlamentar�� – Sorina Pintea a eliberat ��apte noi autoriza��ii de func��ionare farmaceutice, într-un ora�� deja arhiplin de farmacii. Este vorba de municipiul Vaslui, localitate unde, pân�� la decizia demnitarului PSD, existau, oricum, mai multe farmacii fa���� de câte spune legea c�� ar trebui s�� fie, scrie Rise Project.
19.���SONDAJ Primarul Firea propune t��ierea banilor aloca��i pentru biserici. Sunte��i de acord? În premier��, primarul Capitalei, Gabriela Firea, propune t��ierea banilor propu��i pentru biserici la începutul anului - 50 de milioane de lei, inclusiv 10 milioane pentru Catedrala Mântuirii Neamului. M��sura apare în proiectul de rectificare bugetar�� aflat pe ordinea de zi a ��edintei Consiliului General de s��pt��mâna viitoare.Sondaj HotNews.ro: Sunte��i de acord cu propunerea primarului Gabriela Firea de a t��ia fondurile propuse pentru biserici?
20.������SONDAJ Ar trebui opozi��ia s�� aib�� un candidat unic pentru Prim��ria Bucure��ti? USR Bucure��ti a anun��at c�� îl sus��ine pe Nicu��or Dan pentru Prim��ria Capitalei, în condi��iile în care alia��ii din PLUS anun��aser�� cu mult�� vreme înainte c�� îl sus��in pe Vlad Voiculescu pentru aceea��i pozi��ie. Împotriva Gabrielei Firea, la alegerile de anul viitor, e de a��teptat ca voturile s�� se împart�� ��i mai mult prin înscrierea unui candidat liberal, cel mai vehiculat nume fiind Rare�� Bogdan. Iar Theodor Paleologu a fost anun��at, zilele trecute, drept candidatul PMP.Ce crede��i, ar trebui opozi��ia s�� aib�� un candidat unic pentru Prim��ria Bucure��ti? Particip�� la sondajul HotNews.ro
21.������SONDAJ Propunere a ministrului S��n��t����ii: desfacerea contractului de munc�� pentru angaja��ii din spitale prin��i cu ��pag��. S-ar rezolva problema? Ministrul S��n��t����ii, Victor Costache, spune c�� o idee luat�� în considerare pentru combaterea corup��iei în spitale este introducerea, în contractele de munc��, a unei prevederi prin care angaja��ii care primesc ��pag�� s�� r��mân�� f��r�� contract. Crede��i c�� o astfel de m��sur�� ar rezolva, m��car în parte, problema?Particip�� la sondajul HotNews.ro
22.���SONDAJ Elevii români - rezultate foarte slabe la testele PISA 2018. Ce solu��ii de urgen���� vede��i? Elevii români au înregistrat cel mai mic punctaj din 2012 pân�� acum, la testele PISA 2018. Rezultatele au fost mai slabe, comparativ cu test��rile din 2015 ��i 2012, ��i la matematic��, ��i la ��tiin��e, ��i la citire. Testele evalueaz�� m��sura în care elevii pot folosi cuno��tin��ele dobândite pentru a participa deplin la via��a social�� ��i economic��. Ce solu��ii vede��i pentru îmbun��t����irea rezultatelor elevilor români? Particip�� la sondajul HotNews.ro
23.���SONDAJ Manelele - interzise în aer liber pe domeniul public la Timi��oara. E ok? Primarul Timi��oarei a interzis interpretarea ��i difuzarea de manele în aer liber, pe domeniul public al ora��ului, precum ��i anun��urile cu dedica��ie ��i folosirea gr��tarelor. O not�� în acest sens a fost trimis�� mai multor institu��ii ��i structuri ale autorit����ilor locale. E ok decizia edilului?Particip�� la sondajul HotNews.ro
24.SONDAJ ���Ce crezi c�� se va întâmpla cu partidul lui Ponta? PNL a anun��at c�� deschide por��ile pentru parlamentarii care au votat mo��iunea de cenzur�� împotriva guvernului D��ncil��, printre ace��tia num��rându-se ��i membri marcan��i ai partidului lui Victor Ponta, Pro România. Totodat��, Mihai Tudose i-a cerut din nou demisia lui Ponta de la conducerea propriului partid.Sondaj HotNews.ro: Ce crezi c�� se va întâmpla cu partidul lui Ponta?
25.SONDAJ Ce crede��i c�� se va întâmpla cu PSD, dup�� e��ecul Vioric��i D��ncil�� în alegeri? Pre��edintele PSD, Viorica D��ncil��, a spus c�� nu î��i d�� demisia de la conducerea partidului, dup�� înfrângerea suferit�� în alegerile preziden��iale. Dar înc�� de duminic�� sear�� au început mi��c��rile de for��e în PSD, partid unde, de la Adrian N��stase încoace, niciun lider nu a r��mas pe pozi��ii dup�� înfrângerea la preziden��iale.Sondaj HotNews.ro: Ce crede��i c�� se va întâmpla cu PSD, dup�� e��ecul Vioric��i D��ncil��?
26.SONDAJ Ce a��tept��ri ave��i de la al doilea mandat Iohannis? Aleg��torii i-au acordat lui Klaus Iohannis un al doilea mandat, în alegerile preziden��iale de duminic��, alegeri în care candidata PSD Viorica D��ncil�� a suferit o înfrângere categoric��. Ce a��tept��ri ave��i de la al doilea mandat Iohannis?Particip�� la sondajul HotNews.ro
27.Coregrafie în pa��i de balet inspirat�� din „masca” lui Paulo Dybala Doi balerini de la Opera Na��ional�� Bucure��ti, Alice Minoiu ��i Cristi Preda, au intrat în jocul copiilor de la Juventus Academy Bucure��ti ��i au realizat o coregrafie special�� inspirat�� din celebrul gest pe care-l face Paulo Dybala, vedeta de la Juventus, de fiecare dat�� când înscrie un gol. În acest fel, balerinii au vrut s�� le trezeasc�� micilor fotbali��ti interesul pentru art�� ��i cultur��.
28.������SONDAJ Vei vota la alegerile preziden��iale – turul 2? Cum? La sfâr��itul acestei s��pt��mâni are loc al doilea tur al alegerilor preziden��iale, în care românii au de ales între Klaus Iohannis ��i Viorica D��ncil��. În ultimele zile, cei doi au ��inut separat "dezbateri" ��i dialoguri "deschise" cu presa, f��r�� o confruntare fa���� în fa����, dar în bun�� m��sur�� dezbaterea public�� s-a axat pe influen��a pe care o va avea prezen��a la vot asupra rezultatelor.Sondaj HotNews.ro: Vei vota la alegerile preziden��iale – turul 2? Cum?
29.Or�� inedit�� de balet la Muzeul Na��ional Cotroceni, pentru a anun��a Gal�� de balet „Carmen Sylva” . Marina Minoiu, balerin�� la Danish Royal Ballet: „M�� întorc de fiecare dat�� cu drag în Bucure��ti” ��apte balerine ��i balerini ��i 15 invitate speciale au participat la o or�� inedit�� de balet în Salonul Cerchez al Muzeului Na��ional Cotroceni, pentru a aduce în aten��ia publicului importan��a artei ��i frumosului în via��a de zi cu zi ��i pentru a anun��a c�� mai sunt 60 de zile pân�� la Gala de balet „Carmen Sylva”, evenimentul cultural al începutului de an 2020. Marina Minoiu, care danseaz�� în prezent la Danish Royal Ballet, le-a ar��tat invita��ilor mi��c��ri de dans specifice Cur��ii regale ��i a exemplificat ��i câteva diferen��e între stilul de dans rusesc ��i cel danez. Pa��ii de dans au fost acompania��i la pian de Ana Silvestru.
30.SONDAJ Ar trebui s�� joace România cu echipa U21 barajul pentru Euro 2020? ���Echipa na��ional�� de fotbal a României a terminat în genunchi grupa de calificare la Euro 2020, campionat g��zduit ��i la Bucure��ti. În schimb, echipa de tineret Under-21 a avut un 2019 senza��ional - a ajuns în semifinalele turneului european de tineret ��i acum e într-o form�� excelent�� în preliminariile Euro 2021. Pentru na��ionala „mare” va urma ultima ��i singura ��ans�� pentru a mai prinde Euro 2020: un dublu baraj în prim��var��. Întrebarea e, pe cine ar trebui s�� trimit�� România în teren?Particip�� la sondajul HotNews.ro

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 165 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by