Articole scrise de Razvan Ilie


1 - 4 din 4 rezultate
1.Business Standard: PwC: Bancherii se tem de o recesiune globala Criza lichiditatilor si situatia critica a creditelor se situeaza in topul riscurilor pe care bancherii le identifica in momentul de fata la nivel global, acestia temandu-se ca tensiunile de pe pietele financiare vor conduce la o recesiune globala.
2.Business Standard: Andrei Caramitru, McKinsey Romania: Infrastructura alunga doi din trei investitori Romania figureaza pe lista scurta a tuturor investitiilor straine majore care se deruleaza, in momentul de fata, in Europa Centrala si de Est, insa pierde doua treimi din proiectele de investitii, din cauza infrastructurii slab dezvoltate, care atrage costuri logistice foarte mari, afirma Andrei Caramitru, managing partner al filialei locale a McKinse.
3.Business Standard: KPMG - Riscul de frauda creste in perioade de recesiune Atunci cand o piata intra intr-o faza de stagnare sau de regres economic, conditiile psihologice de comitere a fraudelor sunt mult mai mari, potrivit companiei de consultanta si audit KPMG. Angajatii cu rezultate foarte bune din companii, asa-numitii “high-flyers”, resimt o presiune foarte puternica de a recurge la frauda in momente de criza economica.
4.Business Standard: PwC - Angajatii viitorului nu vor mai depinde de prezenta fizica la job Companiile trebuie sa-si adapteze strategiile de management la stilul de a lucra al noilor generatii de angajati - tinerii vor forta organizatiile din viitor sa-si flexibilizeze programul de lucru, sa dezvolte grupuri mici de lucru (pe principiul “small is beautiful”) si sa puna accent pe responsabilitatea sociala, se arata intr-un studiu al firmei de consultanta PricewaterhouseCoopers.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by