Articole scrise de Raluca Popa


1 - 3 din 3 rezultate
1.România nu a reușit să elimine dubla impunere pentru majoritatea cazurilor închise în 2019 România a soluționat în 2019 mai puține proceduri de acord reciproc (MAP) decât în 2018, arată ultimul raport al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică. Prin comparație, în 2018, rata de soluționare a fost de 14%, iar în 2019 de doar 10,2%, procentul României situându-se sub media UE, de 33.7%. O rată de soluționare scăzută înregistrează și Ungaria (20%) și Polonia (21.13%). În plus, majoritatea spețelor rezolvate de România nu au eliminat dubla impunere.
2.România, singura țară din UE care nu a reușit să elimine dubla impunere pentru niciunul dintre cazurile închise în anul 2018 În contextul planului de acțiune BEPS, țările au agreat să implementeze anumite măsuri care să asigure rezolvarea disputelor internaționale legate de aplicarea tratatelor de evitare a dublei impuneri într-o manieră rapidă, eficientă și adecvată. Drept urmare, Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) și-a propus să monitorizeze anual statusul procedurilor de acord amiabil de la nivelul fiecărei țări. Publicat recent, raportul OCDE pentru anul 2018, care ne arată numărul de proceduri de acord amiabil inițiate în fiecare țară precum și numărul de cazuri soluționate, plasează România pe ultimele locuri în Europa.
3.Din bucata mea de plaja am bronzat un om si-un caine
„Litoral pentru toti”, un concediu pentru patrupede
Cu o atentie care uneori se dovedeste a fi exagerata, posesorii animalelor de companie nu se indura sa plece in concediu fara a fi insotiti de animalul preferat. Pentru ca nu au incredere in vecini, proprietarii prefera sa ii ofere noului membru al familiei un concediu de neuitat, fara a tine cont de legile care prevad folosirea lesei sau a botnitei.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by