Articole scrise de RL.


1 - 9 din 9 rezultate
1.Romania libera: Cluburi electro din Bucuresti Cluburile electro au intrecut in popularitate cluburile rock, semn ca Bucurestiul s-a sincronizat cu evolutia occidentala a lucrurilor. Din pacate, cele mai multe cluburi practica o politica nerealista de preturi, care le face inaccesibile studentului de rand. CRITERII:A) Muzica B) Evenimente C) Sonorizare D) Ambianta E) Preturi
2.Romania libera: Top 10 parcuri din Bucuresti Cele aproximativ 40 de parcuri publice din Capitala, mai vechi si mai noi, mai bine sau mai prost amenajate si intretinute, sunt departe de a-si implini rolul si potentialul in cadrul orasului. Topul subliniaza atasamentul bucurestenilor fata de parcurile cu traditie si nemultumirile legate de aspectul estetic, curatenie si aglomeratie.
3.Romania libera: Inflatie de legi privind imunitatea Posibilitatea de a ramane fara protectie in fata procurorilor DNA si "unda verde" data celor opt dosare de fosti si actuali ministri i-au determinat pe parlamentari sa se prinda intr-o veritabila intrecere de modificare a Legii privind responsabilitatea ministeriala.
4.Romania libera: Muncitorii straini adancesc deficitul Romania va atrage, incepand cu acest an, aproximativ 10.000 de cetateni straini pe piata muncii, iar remiterile acestora vor crea o presiune suplimentara asupra contului curent, al carui deficit ar putea atinge 15% din PIB in 2008, apreciaza analistii Bancii Comerciale Romane.
5.Romania libera: Top 10 anticariate din Bucuresti Concentrate in centrul Capitalei, anticariatele de carti adapostesc munti de maculatura, dar si volume interesante. Cele mai bune se remarca pentru spatiul degajat si frumos amenajat, oferte de peste 10.000 de volume, carti rare si obiecte vechi. Anticariatele constituie inca o alternativa viabila la biblioteci, atunci cand cauti un roman clasic - si ieftin -, carti uitate si carti rare.
6.Romania libera: Miliardari cehi cu secrete sordide Revista ceha tyden (saptamana) a alcatuit o lista a celor mai bogati oameni din tara, pe care o publica anual si in care se regasesc si magnati din Slovacia vecina. Cel mai bogat om din Cehia - si locul 119 pe lista Forbes a celor mai bogati oameni din lume - este Petr Kellner, o persoana fantomatica ce isi petrece viata departe de ochii lumii si isi face afacerile in strainatate.
7.Romania libera: Extractul de sunatoare combate depresia Sunatoarea influenteaza biochimia creierului, fiind un remediu natural eficace. "In multe cazuri, depresia este determinata de o nutritie deficitara", avertizeaza farm. dr. Ovidiu Bojor, specialist in terapii naturale. Aparitia bolii poate fi legata de deficitul de vitamine, microelemente si alti factori biotici deoarece pot duce la simptome de deficiente si dezordini mentale si emotionale.
8.Romania libera: Ne imputinam pe zi ce trece! In 2007, la fiecare 2 minute a murit un roman si la fiecare aproape 3 minute s-a nascut un altul. Totodata, anul trecut oficiile de stare civila au fost mai solicitate decat instantele pentru divorturi. Sporul natural (diferenta intre numarul de nasteri si cel al deceselor) a fost negativ, astfel populatia Romaniei a scazut pana la 21,53 milioane de locuitori, consemnati la 31 decembrie 2007, a anuntat ieri Institutul National de Statistica (INS).
9.Averi sporite pe plan local Fostul prefect al Capitalei, Mioara Mantale, actualmente subprefect, a facut cumparaturi serioase in 2007: un al doilea apartament in Bucuresti si un autoturism Volvo. Mai constiincios s-a dovedit a fi primarul sectorului 3, Liviu Negoita. Din ultima declaratie de avere a acestuia, aflam ca edilul a creditat in 2007 patru societati comerciale.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by