Articole scrise de R.F


1 - 3 din 3 rezultate
1.Tratamentul cu plasmă în formele severe de Covid-19 crește supraviețuirea - studiu publicat în Nature Medicine Administrarea de plasmă convalescentă ajută de fapt la accelerarea recuperării după forme severe de COVID-19? Pentru a afla răspunsul, o echipă de cercetători condusă de dr. Nicole Bouvier, de la Spitalul Mount Sinai din New York, a urmărit 39 de pacienți spitalizați cu COVID-19. Toți erau foarte bolnavi: până la momentul în care acești pacienți au primit o transfuzie de plasmă, 87% au necesitat oxigen suplimentar pentru a respira, iar 10% erau pe ventilatoare.
2.Izolare socială și comportamente neobișnuite. Andreea Chiru-Maga: Frica este contagioasă/Să fim responsabili și raționali și să nu cumpărăm produse în exces sau care nu ne sunt necesare IZOLATI, DAR IMPREUNA Suntem fiecare la casa lui, izolați, deși suntem ființe sociale. Frica este contagioasă și pentru asta nu avem nevoie de contact direct. Putem avea comportamente neobișnuite, negative. Însă, putem să ne sprijinim unii pe ceilalți în această perioadă. Andreea Chiru-Maga, psihoterapeut si psiholog clinician, ne explică de unde vin temerile noastre și cum putem să rămânem conectați cu ceilalți, chiar dacă fiecare stă în casa lui.
3.Moldova pe Twitter, Facebook si site-uri: Prima revolutie transmisa online Momentan, aproape toate site-urile de stiri din Republica Moldova sunt blocate, iar televiziunile din Moldova nu relateaza protestele. Revolutia din Republica Moldova este transmisa in direct, pe internet. Oamenii relateaza pe twitter ca televiziunile au fost deconectate, comunicarea pe mobil este bruiata in zona manifestatiilor, dar ei continua sa transmita online. Moldova este cel mai fierbinte subiect pe Twitter. Urmariti protestele pe Twitter, bloguri , Youtube si Facebook.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by