Articole scrise de R.D.


1 - 3 din 3 rezultate
1.Ce schimbari aduce noua ordonanta pentru cei care fac cumparaturi online si ce noi drepturi au acestia Din 13 iunie a intrat in vigoare noua "Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative", care printre altele include si detalii importante pentru magazinele online si pentru drepturile clientilor. Care sunt schimbarile pentru cei care cumpara pe internet, ce drepturi au cand e vorba de returnare si in ce conditii va puteti adresa ANPC-ului puteti citi intr-o ampla analiza publicata pe blogul nwradu.ro.
2.Gandul: Guvernul va imparti el tara in colegii uninominale daca alesii mai trag de timp Comisia de Cod electoral ar trebui sa inceapa astazi procesul de decupare a colegiilor uninominale, in vederea alegerilor parlamentare din toamna. De mai multe saptamani, conducerea Comisiei se vede nevoita sa suspende sedintele, din lipsa cvorumului. Saptamana trecuta, presedintele acestei structuri, liberalul Mihai Voicu, a atras atentia ca, daca pana pe 19 iulie partidele nu vin cu propunerile din judete pentru impartirea colegiilor, potrivit legii, Guvernul va fi acela care va face „decupajul”.
3.Gandul: Alesii se grabesc sa se pensioneze mai repede Senatorii si deputatii au decis, ieri, cu 338 de voturi favorabile si trei abtineri, ca varsta de pensionare a parlamentarilor sa fie 63 ani. Parlamentarii au respins, astfel, cererea de reexaminare a sefului statului, care solicitase ca varsta de pensionare a parlamentarilor sa fie 65 de ani.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by