Articole scrise de R.C.


1 - 10 din 10 rezultate
1.Construc��ia centralei de la Iernut, investi��ie de peste 260 de milioane de euro, blocat��; Contractul, pe punctul de a fi reziliat Proiectul construc��iei noii centrale de producere a energiei electrice din Iernut, jude��ul Mure��, este blocat. Constructorul, un consor��iu format din compania spaniol�� Duro Felguera ��i compania româneasc�� Romelectro, a cerut reevaluarea contractului ��i prelungirea termenului contractual prezentând cauze „imprevizibile” – pandemia, modific��rile legislative etc. Romgaz, beneficiarul investi��iei, a anun��at la începutul lunii aprilie anul acesta inten��ia de a rezilia contractul.
2.Rumania permite viajar a los temporeros a Europa Occidental para la recogida de frutas El Gobierno de Rumania anunció este sábado que permitirá viajar a los temporeros rumanos a otros países de Europa Occidental para la recogida de fruta con el objetivo de asegurar el suministro de alimento en el continente.
3.María Dueñas, autoarea bestsellerului Iubirile croitoresei, în dialog cu Carmen Mu��at Luna octombrie debuteaz�� la Institutul Cervantes cu un eveniment de excep��ie, în cadrul c��ruia publicul va avea ocazia s�� o întâlneasc�� pe María Dueñas, una dintre cele mai cunoscute scriitoare spaniole contemporane, devenit�� celebr�� în toat�� lumea pentru romanul Iubirile croitoresei, tradus în peste 35 de limbi ��i devenit bestseller interna��ional.
4.Zilele Culturii Sefarde la Bucure��ti Centrul de Studii Israeliene „Goldstein Goren“ ��i Centrul Comunitar Evreiesc din Bucure��ti, în parteneriat cu Centrul de Studii Ebraice al Universit����ii din Bucure��ti, Institutul Cervantes, Ambasada Spaniei în România, Ambasada Turciei în România ��i Federa��ia Comunit����ilor Evreie��ti din România organizeaz�� între 5-7 iunie 2018 cea de-a cincea edi��ie a Zilelor Culturii Sefarde la Bucure��ti.
5.Ce se mai intampla la antipozi, in Noua Zeelanda: Premierul face glume despre violurile din inchisori iar Biserica Monstrului Spaghetti Zburator are dreptul de a oficia casatorii intre gay Premierul Noii Zeelande este acuzat ca ia in deradere chestiunea violurilor in inchisori, dupa ce a fost invitat, in cadrul unui interviu acordat unui post de radio, sa intre intr-o cusca si sa ridice un sapun, informeaza The Guardian.
6.UPDATE Chat-ul Facebook a fost indisponibil temporar marti dimineata pentru o parte dintre utilizatori  Mai multi utilizatori au avut probleme cu Facebook Messenger, neputand trimite sau primi mesaje de la alti ultizatori, conform Downdetector.
7.Un musulman a fost linsat in India pentru ca s-a zvonit ca a ucis si mancat o vaca O multime de oameni de religie hindu a omorat un musulman in India in urma unor zvonuri potrivit carora acesta a omorat si mancat o vaca. Politia a pus tensiunile pe seama faptului ca politicienii cauta sa ofere protectie stricta unui animal pe care multi hinduisti il considera sacru, informeaza Reuters.
8.Incep inscrierile pentru examenele DELE din sesiunea aprilie 2015 Instituto Cervantes din Bucuresti a anuntat ca uu început înscrierile pentru examenele DELE din sesiunea aprilie 2015 pentru nivelurile: A1, A2, B1, B2 ��i C1.
9.Se deschide sesiunea de aplicare pentru Start-Up Chile  Cea mai mare comunitate de start-up din lume î��i continu�� trendul ascendent. Programul Corfo (Agen��ia de Dezvoltare Economic�� Chile) a deschis din nou o nou�� sesiune de aplicare în perioada 2 septembrie 30 septembrie, pentru ca antreprenorii din întreaga lume s��  poat�� s�� se al��ture celei mai mari revolu��ii reprezentat�� de Start –Up Chile.
10.20 de ani n-ar însemna nimic… 20 de ani n-ar însemna nimic dac�� nu am fi mândri c�� am fost al��turi de dumneavoastr��. Pentru Instituto Cervantes  a fost o perioad�� de  efort constant pentru a v�� oferi cele mai bune condi��ii de studiu a limbii spaniole ��i un strop de emo��ie spaniol�� tr��it�� la maxim în fiecare zi.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by