Articole scrise de Paul Balogh


1 - 3 din 3 rezultate
1.Istoria manualelor digitale in Romania (anul 2013) Inca de la preluarea mandatului de ministru al Educatiei, Remus Pricopie anunta ca instrumentele informatice trebuie folosite mult mai mult in scoala. In martie 2013, ministrul Pricopie anunta manuale.ro ca platforma pentru manuale digitale deschisa inclusiv romanilor plecati in strainatate, iar in aprilie declara ca "din toamna lui 2013 elevii vor beneficia de manuale digitale: Abecedar si Matematica". Suntem la inceputul lui 2014, iar elevii nu au manuale digitale. Vezi in articol o retrospectiva pe anul 2013 in ce priveste introducerea in scoli a manualelor digitale, realizata de Paul Balogh, managing partner la Read Forward.
2.Argumentele indoielnice ale parintelui Tanasescu impotriva incinerarii Am citit textul despre incinerare aparut in Adevarul, semnat de preotul Eugen Tanasescu. M-au indispus si amuzat in egala masura argumentele autorului. In primul rand, titlul este unul mai degraba senzationalist: chestiunea sinuciderii e tratata foarte scurt si neconvingator in text. Sarim deci peste "masura" tangentialitatii dintre incinerare si sinucidere. Domnul Tanasescu pare sa le gaseasca un numitor comun in jurul "nihilismului", considerand ca a vrea sa fii incinerat este o negare a acestei lumi pentru ca nu vrei sa-ti lasi oasele in pamant. In logica asta si faptul ca aruncam unghiile taiate sau parul tuns este tot o forma de nihilism.
3.Cotidianul: Nemultumitii din PRM incearca un nou puci anti-Vadim Adversarii Tribunului incearca din nou astazi sa-l inlature pe acesta de la sefia partidului. Daca vor reusi, este posibila o alianta cu PC. Daca nu, mai multi parlamentari PRM si lideri de filiale se pregatesc sa devina conservatori.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by