Articole scrise de P.L.


1 - 2 din 2 rezultate
1.“Grădina cu povesti de leac”, cartea cu povești terapeutice adresate adulților, dar scrise pe înțelesul copiilor Vino Joi, 17 iunie, ora 18:00, la Ceainăria GreenTea, să o descoperi pe Monica prin poveștile sale dăruite din inimă adulților și copiilor. “Grădina cu povesti de leac” cuprinde primele depănări de tâlcuri vindecătoare îmbrăcate în straie metaforice și dornice să-și ducă în lume mesajul plin de iubire și speranță. Monica Daniela Găitănaru este Povestitor, Psihoterapeut, Lector la Fundația Calea Victoriei și Formator. Are o experiență de peste 12 ani în terapie și dezvoltare personală.
2.Gunther Krichbaum: Regret că guvernul român aflat sub conducerea premierului Viorica Dancilă nu a dorit să sprijine candidatul român din motive politice pur de partid Gunther Krichbaum, președintele comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag-ul german, a felicitat-o pe Laura Kövesi pentru alegerea sa în funcția de procuror-șef al Uniunii Europene. ”A fost o luptă lungă pentru a ajunge acolo și a fost necesară multă convingere. Regret că guvernul român aflat sub conducerea premierului Viorica Dancila nu a dorit în mod evident să sprijine candidatul român din motive politice pur de partid.”


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by