Articole scrise de Ovidiu Zara


1 - 9 din 9 rezultate
1.Curentul: Contract de 3,2 milioane RON, atribuit ilegal de Iorgulescu & Co Acuzati ca finanteaza diverse proiecte care au legatura cu anumite grupuri de interese, oficialii Ministerului Culturii si Cultelor demonstreaza pe zi ce trece ca nu au teama de lege atunci cand gestioneaza fara scrupule banul public. Oficialii MCC care s-au ocupat de gestionarea Programului "Sibiu, Capitala Culturala Europeana - 2007", inclusiv ministrul Adrian Iorgulescu, nu au respectat legea atunci cand au atribuit companiei Generic Audiovizual SRL o suma de 3,2 milioane RON pentru promovarea proiectului respectiv.
2.Afacerea "Acces Press", preluata de tripleta Vantu - Pacuraru - Hassan Awdi Cativa zeci de editori implicati in mass-media au constituit in septembrie 2002 si o societatea comerciala - Grupul Editorilor si Difuzorilor de Presa SA. Din nefericire, astazi, afacerea a fost deturnata de la scopul initial, dupa ce controversatii oameni de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, Maricel Pacuraru si Hassan Awdi (patron Rodipet SA) au reusit sa preia controlul companiei prin intermediul unor off-shore-uri sau persoane fizice.
3.Corespondenta romanilor e in mainile securistilor! Incredibil, dar adevarat: in cadrul Companiei Nationale Posta Romana, sub acoperirea "Asigurarii continuitatii comunicatiilor postale" in caz de calamitati, functioneaza un adevarat serviciu special super-secret, condus de fosti securisti care au activat in cadrul unitatii speciale "S" a DSS.
4.Zeci de experti contabili si judiciari confirma ca CECCAR functioneaza ilegal O serie de experti contabili si judiciari au confirmat dezvaluirile din "Curentul", conform carora CECCAR functioneaza ilegal, dupa anumite norme interne care incalca legislatia privind organizarea si functionarea acestei profesii liberale.
5.Sefii Romgaz fac afaceri urat mirositoare cu gaze naturale firma infiintata la finele anului trecut - Enex SRL Cluj Napoca - a reusit in doi timpi si trei miscari sa penetreze piata energetica, sa incheie rapid un contract extrem de profitabil cu Romgaz, basca sa gaseasca imediat si un cumparator pentru marfa "achizitionata" dupa o licitatie "ca la carte".
6.Petrom Service, capusa din SNP Petrom Cotidianul "Curentul" a intrat, recent, in posesia unor documente care atesta, fara tagada, faptul ca Petrom Service SA (infiintata pe scheletul Petroserv - sucursala a SNP Petrom, al carei patrimoniu a fost "externalizat" cu dedicatie pe mai nimic catre firma "nasita" de controversatul sindicalist Liviu Luca) isi are ca sursa principala de venit SNP Petrom.
7.Jurnalistii fac apel la solidaritatea romanilor
8.Timofte si Ardelean au pus SRI si UM 0962 in slujba inculpatilor din dosarul FNI In iunie 2004, inaintea izbucnirii scandalului telefoanelor interceptate de catre Directia de Informatii a Ministerului de Interne (UM 0962), condusa de chestorul-sef Virgil Ardelean, Curentul a publicat un raport oficial din care reiesea ca atat unitatea de informatii a MI, cat si SRI au actionat, sub diverse pretexte, pentru a sluji interesele persoanelor inculpate in dosarul FNI.
9.SRTV si-a luat limuzine de lux de peste 13 miliarde de lei Desi nu sta pe roze din punct de vedere financiar, SRTV - televiziune sustinuta in cea mai mare pare din venituri dintr-o taxa publica - isi permite sa "investeasca" sume consistente pentru achizitionarea de autoturisme de lux. Recent, SRTV a achizitionat 17 autoturisme Opel Zafira Comfort 2,2 DTR Turbodiesel (5 usi si 7 locuri) pentru care va plati peste 13,05 mld. lei, inclusiv TVA.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by