Articole scrise de Ovidiu Miron


1 - 3 din 3 rezultate
1.BasicMarketing: Managementul crizelor E ca si cum ai refuza sa iti potcovesti calul. Si apoi te-ai intreba de ce nu alearga. Bolovanii sunt pe mijlocul drumul. Sunt si pe margine. Ba chiar sunt aruncati spre tine uneori. Bietul tau armasar da evidente semne de oboseala. Sangereaza. E trist. Nu te poate ajuta la greu. Si asta pentru ca tu insuti l-ai parasit atunci cand avea nevoie de intelegere.
2.BasicMarketing: De cine ti-e frica? Cine ti-a spus ca la politica, agricultura, fete, fotbal si (mai nou) marketing se pricepe toata lumea, ori este naiv, ori e un nemernic! Este suficient sa deschizi ochii si vei vedea zi de zi o epopee a esecului in fiecare dintre aceste domenii. Cauza numarul 1 pentru astfel de insuccese este insuficienta cunoastere a celui cu care doresti sa relationezi. 
3.Viziune de marketer Cel de-al saselea articol-impact referitor la Strategiile de Marketing isi trage salva de salut! Astazi vorbim despre lucruri mari de tot. Vorbim despre viata. Despre evolutia unui produs. Sunt adevarate controverse in literatura de specialitate referitoare la acest subiect. Din punctul meu de vedere, viata unui produs are 5 etape. Sa le parcurgem in ordine cronologica.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by