Articole scrise de Ovidiu D. Popica


1 - 4 din 4 rezultate
1.Investiție seed de 2,5 milioane euro într-un marketplace românesc de influenceri locali. Daniel Dines, fondatorul UiPath, este printre investitori Marketplace-ul de influenceri locali FameUP fondat de un antreprenor din Iași a obținut o finanțare seed de 2,5 milioane de euro, de la un grup de investitori din care fac parte fondul Early Game Ventures și fondatorul UiPath Daniel Dines.
2.Romania libera: Investitii in vipere si paianjeni SPIDERS, VIPERS, DIAMONDS sunt instrumente financiare care le dau investitorilor posibilitatea sa-si plaseze banii, la costuri scazute, in sectoare diverse ale economiei, pe pietele de marfuri ori in anumite piete regionale, unde accesul ca mic investitor ar fi nu doar mai scump, ci si mult mai dificil.
3.Toamna iluzionistilor Guvernul Nastase a creat, anul acesta, un precedent periculos in modul de administrare a citorva mii de miliarde de lei din banii publici. Si-a facut o pusculita, fondul de rezerva, din care in ultimele doua luni a scos, ca iluzionistul dintr-un joben, tot soiul de porumbei si pupeze electorale. Pentru o guvernare cinstita, fondul de rezerva ar trebui sa fie o bucatica din bugetul de stat, pusa deoparte pentru urgente, cazuri disperate sau cheltuieli neprevazute.
4.Lupta crincena PNL-PD(33.5) PSD(32,8) Datele partiale din primul tur de scutin arata ca PSD a pierdut o buna parte din resedintele de judet si, chiar daca ar cistiga infruntarea in resedinte unde rezultatele de pina acum ii dau prima sansa, se contureza rezultate mai slabe decit acum patru ani.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by