Articole scrise de Nicu Tasca


1 - 7 din 7 rezultate
1.Imobilizata intr-o lata lume O batrana din orasul Aninoasa traieste de cateva luni intr-un pat, ingradit cu laturi de scandura pentru a nu cobora si intr-un cartier apar]inand altei perioade istorice. Ironia sortii este ca tarcul a fost realizat de insusi fratele ei. Aflata astazi intr-o stare fizica precara, femeia a lucrat in tinerete in subteranul Exploatarii Miniere Aninoasa
2.Presedintele Basescu, frate! Luni seara pe postul public de televizune l-am v`zut intr-un talk-show pe insusi Presedintele Romaniei.
3.Libertatea de expresie este baza democratiei Scandalul declan[at de publicarea caricaturilor profetului Mahomed a repus \n discu]ie o tem` care credeam c` am dep`[it-o demult.
4.Traseismul - ultima strigare Inainte de a fi adoptata o lege care sa interzica migratia politica, lumea politica este din ce in ce mai rapida.
5.Macovei si scuzele presei Actuala guvernare a reusit multe recorduri negative in numai un an si o luna de cand detine fraiele puterii in Romania.
6.Trezirea incasatorilor si inceputul erodarii Saptamana trecuta s-a petrecut primul gest surprinzator pe anul 2006
7.Salvatorii detasati la Anina au fost premiati Recompensarea s-a produs in doua reprize, cea festiva, in cadrul careia fiecaruia dintre salvatori le-a fost inmanata cate o diploma de apreciere a efortului facut, cat si una financiara. Pentru recompensarea acestora au fost alocate 340 de milioane de lei din fondul de recompensare aflat la dispozi]ia directorului general.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by