Articole scrise de Nicu Popescu


1 - 4 din 4 rezultate
1.In apararea Europei apararii Brexitul, vizita presedintelui Hollande in Romania si proiectele de refondare sau relansare a integrarii europene au readus pe agenda discutia privind integrarea europeana in domeniul politicilor de securitate si aparare. Pozitia Romaniei pe acest subiect este una importanta atat pentru pozitionarea Romaniei in UE, cat si pentru mentinerea Europei Centrale in inima procesului de luare a deciziilor in UE. Or influenta Europei Centrale in UE, si asa modesta, este amenintata de deriva populist-eurosceptica a mai multor noi state membre state care fragilizeaza UE in cel mai prost moment posibil, si duce la marginalizarea si mai mare a regiunii in UE.
2.Nicu Popescu, creditul in franci elvetieni si grupurile de clienti nemultumiti de banci. Vedere din interior (partea a patra) Pare ca timpul uneori se scurge lent, iar alteori cu o rapiditate uluitoare. E o trasatura bizara a perceptiei timpului atunci  cand el se divide in perioade in care astepti sa vina mai repede termenele la procese si lunile in care ai vrea ca ziua scadentei la banca sa nu fie atat de aproape. Creditul meu luat in franci elvetieni, daca-l transformam in lei jigariti de criza reusea sa creasca aproape zilnic intre 2011-1014. Termenele la apelul de la procesul meu cu banca parca nu mai veneau. Eram in caile de atac si abia ma mai mentineam pe linia de plutire cu plata ratelor.
3.Nicu Popescu, creditul in franci elvetieni si grupurile de clienti nemultumiti de banci. Vedere din interior (partea a treia) Pentru ca a trecut ceva timp de la ultima noastra intalnire, va reamintesc cum stateau lucrurile pentru mine, Nicu Popescu, posesor de credit in franci elvetieni, reclamant intr-un proces suspendat privind clauzele abuzive si intervenient in procesul in care banca a contestat procesul-verbal  facut de ANPC. Asadar, dupa trimiterea spre rejudecare a litigiului civil, vazand cum s-au dus trei ani pe apa sambetei si, ca sa nu risc sa primesc in rejudecare aceeasi solutie, am hotarat sa cer suspendarea cauzei in care eu eram reclamant si sa astept solutia care urma sa se dea in contencios administrativ la procesul banca contra ANPC.  Acolo, la procesul ANPC-ului, pentru ca am facut cerere de interventie principala, m-am prezentat la toate termenele si, asa cum am putut am adus argumente in favoarea apararii facute de juristii de la ANPC. Nu am mai avut avocat.
4.Nicu Popescu, creditul in franci elvetieni si grupurile de clienti nemultumiti de banci. Vedere din interior (partea a II-a) Dosarul meu, cel  in care ma judecam cu banca, era din nou in asteptarea primului termen de judecata, in rejudecare. Atunci am primit o veste surprinzatoare de la ... ANPC! ANPC intocmise un proces-verbal de contraventie impotriva bancii pe baza sesizarii depuse de mine pe cand incepusem sa ma agit din cauza acestui credit in franci elvetieni cu care ma pricopsisem. ANPC intocmise procesul-verbal, iar banca il contestase in instanta.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by