Articole scrise de NewsMix


1 - 6 din 6 rezultate
1.Saptamina politica 21-27 noiembrie in cifre: PSD, partidul cel mai des pomenit in presa online In imagine observam cum cotele de vizibilitate ale principalilor trei candidati explodeaza in prima zi dupa turul intai al alegerilor. Fenomenul este perfect logic, la fel cum se poate interpreta si "decuplarea" lui Oprescu, evidentiata in acelasi grafic. Poate mai greu de anticipat era ramanerea si pe mai departe, in conul de vizibilitate maxima, a lui Antonescu, desi este iesit din competitie.
2.Saptamina politica 7-13 noiembrie: Acalmia dinaintea confruntarii de la Cluj Saptamina 7 - 13 noiembrie s-a derulat fara evenimente iesite din comun in ceea ce priveste prezenta candidatilor principali in presa on line. Remarcam totusi, in Imaginea 1, saltul de vizibilitate al lui Geoana din presa zilei de vineri, 13.
3.Saptamana politica 31 octombrie - 6 noiembrie in cifre: Traian Basescu, tinta principala a acuzelor de campanie Comparand familiile de personaje asociate celor patru candidati la presedintie din Imaginea 1, putem observa cateva lucruri. A) Fiecare candidat ocupa rolul principal in propriul catalog de personaje. Acest lucru dovedeste ca, in general, articolele care ii pomenesc le sunt dedicate. Cu alte cuvinte, in etapa actuala a campaniei electorale, presa prefera articolele care urmareasc evolutia izolata a fiecaruia in parte, in defavoarea celor de analiza comparata. (O alta explicatie teoretica ar fi faptul ca presa este polarizata, plina de parti pris-uri si afilieri politice.)
4.Saptamana politica 24-30 octombrie in cifre: Paradox de campanie electorala - interesul presei online pentru candidati a scazut Surprinzator, interesul general al presei pentru cursa prezidentiala a scazut odata cu inceperea, acum o saptamana, a campaniei electorale propriu-zise. Pentru a fi siguri ca nu ne inselam, am realizat o analiza a ultimelor 2 luni, pe care v-o prezentam in Imaginea 1. In fiecare zi de luni, echipa NewsMix va propune o analiza a principalelor evolutii si tendinte inregistrate in saptamana anterioara, in lupta pentru Cotroceni, asa cum este ea consemnata de presa.
5.Saptamina politica 17-23 octombrie in cifre: Cum a afectat vizita lui Joe Biden vizibilitatea candidatilor la prezidentiale Mircea Geoana este subiectul unei evolutii "de manual" in saptamina 17-23 octombrie. De departe cel mai cuminte si echilibrat dintre candidati, modelele statistice par a fi fost inventate pentru el. Este constant in atentia presei. O intrebare: e strategie de campanie sau sunt jurnalistii fara imaginatie? In fiecare zi de luni, echipa NewsMix va propune o analiza a principalelor evolutii si tendinte inregistrate in saptamana anterioara in lupta pentru Cotroceni, asa cum este ea consemnata de presa.
6.Saptamina politica 10-16 octombrie in cifre: cum a disparut Sorin Oprescu din agenda media A fost o saptamana fierbinte pentru candidati. S-a inregistrat o crestere semnificativa a numarului de articole, culminand cu seara de joi si dimineata de vineri. Singurul care face exceptie de la aceasta crestere este Sorin Oprescu.In fiecare zi de luni, echipa NewsMix va propune o analiza a principalelor evolutii si tendinte inregistrate in saptamana anterioara, in lupta pentru Cotroceni, asa cum este ea consemnata de presa. In restul saptamanii, puteti vizita paginile dedicate candidatilor principali la presedintie, unde veti gasi informatii de sinteza, actualizate in regim live.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by