Articole scrise de N.L.P.


1 - 3 din 3 rezultate
1.VIDEO. Cum s-a nascut Tetelu? Si de ce se roaga el lui Dumnezeu. Tetelu e real, exista, poate inca mai e angajat la Guvern. Dragos Musat cel ce a scris vreme de zece ani filele Jurnalului lui Tetelu s-a inspirat din notitele reale, aparute in dosarul de coruptie al singurului corupt arestat in timpul guvernarii Nastase, Fanel Pavalache. Notitele acelea erau semnate cu numele de Tetelu. Asa s-a nascut personajul. Un individ fabulos, intruchipand functionarii corupti si narcisici din vremea lui Nastase, implicati in politica, organizatorii megalomani, din esalonul secund al puterii, ai coruptiei generalizate. Apoi, dupa Nastase,Tetelu s-a transformat in filosof - Citeste mai jos o discutie cu Dragos Musat despre Jurnalul lui Tetelu si despre publicitatea virala pe  internet.
2.Video Cat de misto era in fata blocului? Intalnire online cu Vlad Tomei si Mihai Gheorghe despre jocurile copilariei cu cheia de gat Pe vremurile indepartate, cand nici calculator, nici smartphone, nici xbox nu existau, copiii - nu stiu daca va vine sa credeti - se jucau deseori impreuna cu alti copii, de obicei in fata blocului. Jocurile lor se numeau : Pak-pak, 1, 2, 3 la perete stai, Prinsa, Omul Negru, Sforicica, Sotron, La malai, Lapte gros etc.  Intra in articol pentru a vedea discutia cu Vlad Tomei și Mihai GheorghePuteti comanda cartea cu autograful autorilor de aici.
3.Temele Contributors.ro: Tacerea Bisericii nu e de aur si ignorarea de catre Romania a atacului de la Burgas Dragos Paul Aligica: "Logica loviturii de forta planuite sa aiba loc in strada este motivata de supozitia ca Basescu va iesi vulnerabilizat din referendum. Deci un sah la un rege vulnerabilizat. Ce se uita este ca si regele celeilalte grupari este si el vulnerabilizat. Mult mai tare chiar. Paria al Europei, cu o tinichea de coada, privit ca un pericol public in UE." Teologul Radu Preda scrie despre nevoia ca Biserica Ortodoxă Română, ca Biserica majoritara, sa se pronunte prin vocea instituționala și harismatica a episcopatului asupra degradarii exercițiului puterii din ultimele saptamani. “În calitatea ei eminamente spirituală, Biserica nu sprijină un partid sau altul, dar este împotriva polarizărilor excesive, a tensiunilor propagandistice, a urii manifeste, a intereselor de grup care periclitează interesul tuturor.” Tatiana Niculescu Bran critica felul in care s-a comportat prededintele interimar in cazul atentatului de la Burgas: “Te-ai fi așteptat ca, într-un asemenea context, după atacul de la Burgas, oricare ar fi fost complicațiile vieții politice interne, președintele interimar și președintele suspendat să se consulte imediat asupra unor eventuale măsuri de securitate preventive și asupra întăririi raporturilor cu aliații.”


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by