Articole scrise de Mugurel Margarit


1 - 2 din 2 rezultate
1.ESP-ul putea salva doua vieti. Dar masina nu avea ESP Atunci cand presa si politia prezinta un accident rutier, accentul se pune mai mereu pe numarul de victime, gravitatea lor si pe vinovatia uneia dintre partile implicate. Niciodata nu ti se ofera detaliile tehnice relevante ale unui accident auto si cauzele multiple ale producerii sale. Intotdeauna, de vina sunt viteza si neatentia si niciodata starea autoturismului sau a drumului, scrie Mugurel Margarit pe blogul Subiectiv.
2.De ce nu cheltuim banii europeni. Scurt exemplu Agentia de Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov (ADRBI) are bani de dat pentru infrastructura de servicii sociale. Asta inseamna centre pentru copii si batrani, persoane cu handicap etc. Pentru un prestator de servicii sociale (organizatie neguvernamentala, primarie etc.), programul si oferta sunt un vis: reabilitare, extindere si modernizare de cladiri in care sunt servicii sociale sau in care poti pune la punct astfel de servicii, plus echipamentele necesare. Totul pe bani europeni, totul nerambursabil, scrie Mugurel Margarit pe blogul Subiectiv.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by