Articole scrise de Mircea Toma


1 - 8 din 8 rezultate
1.Academia Catavencu: Orban salveaza CFR de plata datoriilor Acum, ca Hotelul Astoria a devenit vedeta post-mortem a pradatoarelor de la Ministerul Transporturilor, domnul ministru Ludovic Orban a simtit ca e momentul sa iasa in fata multimii in armura de Ioana D’Arc ceferista.
2.Academia Catavencu: Aeroportul de exterminare Baneasa La ora trei m-as fi culcat daca n-ar fi trebuit sa ajung la aeroport. Bilet de low cost, cu decolare de pe Aeroportul Baneasa. Low cost, early wake up. Inauntru, jumatate din emisfera era ocupata de vreo 500-600 de calatori care, desi treziti cu noaptea-n cap, erau deja masati sub forma de gramada deschisa in lupta pentru avioane.
3.Academia Catavencu: CFR a ajuns sa-si fure singur chipiul Am o mare nedumerire legata de CFR: catamai patrimoniu' are institutia asta, de n-a reusit sa-l jefuiasca nici dupa 18 ani de cazne? Privind inapoi, prin scandalurile incheiate intotdeauna in favoarea snapanilor, descoperi o megacompanie care ar fi avut oricand sansa sa devina un mare operator nu doar de transporturi, ci si de turism, agricultura etc. CFR a avut zeci de hoteluri si vile, zeci de mii de hectare de teren, ce mai, o zestre numai buna pentru maritat. De maritat, insa, e maritata chiar zestrea, bucatica cu bucatica.
4.Ce cauta Pavalache langa Elena Udrea. Inainte de arestare Fanel Pavalache a devenit, pentru Academia Catavencu, un personaj mitologic. Fostul consilier guvernamental, in legatura cu angajarea caruia dlui Micky Spaga nici gura nu-i putea, a fost condamnat pentru ca ar fi pretins mita pentru doua judecatoare.
5.Crapa Portile de Fier Ne opintim de doi ani de zile, de aici, din paginile Academiei Catavencu, sa stavilim presiunea coruptiei asupra Portilor de Fier. Efectul muncii noastre de barzaune poate fi, acum, masurat: pe de o parte, ei au cheltuit din banii nostri peste 1 miliard de dolari; pe de alta, Portile de Fier modernizate din banii astia trec din avarie in avarie. Ultima avarie, cea mai grava si edificatoare pentru profesionalismul celor platiti sa retehnologizeze, a fost descoperita pe 16 ianuarie.
6.Ce se intampla noaptea in Ministerul Justitiei In ultimul numar din "Academia Catavencu" a aprut povestea incredibila a sigilarii arhivelor de catre ministrul Justitiei, Monica Macovei. Modul in care a decurs operatiunea pare desprins dintr-un film cu spioni.
7.CSM sau umbra stanoaicei la justitie Mama, da’ ce lupta a fost pina-n alegeri ca sa se faca reforma in justitie. Toata lumea s-a urnit sa stearga urmele lui Ceausescu, pazite ca sfinte moaste de banda de hoaste a Rodicai Stanoiu. Iar intre toti, al mai abitir s-a urnit societatea civila; iar intre capetenii, se itea lancea Monicai Macovei, presedinta – pe-atunci – a APADOR-CH.
8.Integrarea in Europa a cenzurii din TVR Daca ati crezut ca TVR este o televiziune publica a carei principala misiune a fost indoparea publicului cu ouale lui Nastase, subestimati subtilitatea agentilor de propaganda din institutia pecare o platim cu totii. Va oferim in premiera cåteva exemple de cenzura care vorbeste despre sensibilitatile internationale ale stimabililor teveristi.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by