Articole scrise de Mihai Caruntu


1 - 4 din 4 rezultate
1.Agitatie pe piata administrarii activelor In conditiile nivelului redus de dezvoltare al pietei fondurilor, societatile de administrare a investitiilor (SAI) mizeaza pe cresteri spectaculoase ale activelor in urmatori ani. Intrarea unor noi operatori in sector confirma prognozele.
2.Marile IPO-uri ar putea esua Investitorii institutionali autohtoni reprezentati de companiile de asigurari, fondurile mutuale, societatile de investitii financiare si cei de retail nu dispun de resursele necesare pentru a absorbi o proportie rezonabila din emisiunile de actiuni anuntate pentru urmatorii ani la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
3.Va merge CNVM pe mana brokerilor? Autoritatea pietei de capital trebuie sa ia cea mai delicata hotarare din ultimii ani si anume sa decida daca Depozitarul Central va fi SNCDD controlat de BVB sau daca se va infiinta o noua entitate.
4.Costurile de tranzactionare pe piata de capital In conditiile in care este putin probabil ca piata de capital sa mai asigure castigurile din ultimii ani, inflatia si dobanzile pasive au o singura cifra, iar profiturile nominale vor fi ajustate cu un impozit de 10%, o analiza a costurilor de tranzactionare pe piata de capital este oportuna si necesara.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by