Articole scrise de Mihai Brezeanu


1 - 2 din 2 rezultate
1.Cum se inmatriculeaza o masina noua in Bucuresti. Studiu de caz al unei batai de joc Pe relativ proaspata cladire de pe Soseaua Pipera 49 (net-ul vestea deschiderea ei candva prin 2008), drumul care uneste Bucurestiul de cartierul Pipera al orasului Voluntari, troneaza 6 litere: DRPCIV. Adicatelea, Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare. Care Directie, conform site-ului oficial, tine de Ministerul Afacerilor Interne.
2.Apel catre toate institutiile de spectacol din Romania: afisati avizele si gradul de risc seismic "In semn de respect pentru memoria celor care nu mai sunt, toate institutiile de spectacol din Romania, publice sau particulare, ca si toate cluburile, barurile, cafenelele, terasele care organizeaza concerte, spectacole de teatru, dans, opera, balet, proiectii de film, expozitii, orice fel de alte manifestari artistice la care poate participa publicul, sunt rugate sa afiseze pe site-ul propriu si/sau pe pagina de Facebook urmatoarele:


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by